2016. június 30., csütörtök

Üreges tégla dübel

DEN BRAVEN - A VEGYI DŰBEL - RÖGZÍTÉS ÜREGES TÉGLÁBA HU Den Braven Czech and Slovak a. Unsubscribe from Den Braven Czech and Slovak a. A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés.


Különféle elhelyezési mélységet tesz lehetővé üreges és tömör téglában a ragasztó veszetség kontrollálásával.

Műszakilag bevizsgált és az alapanyagok széles körében használható, a legmagasabb terhekre, a legkisebb peremtávolság és dűbelkiosztás mellett, vakolt tégla falban. A teherhordó szerkezet lehet beton, pórusbeton tömör és üreges tégla vagy akár. Univerzális műanyag tipli, tégla és beton falhoz. A kifúrt lyuk minden esetben azonos legyen az adott dübel átmérőjével,.


Furat készítése: ütvefúrás nélkül. Szitahüvely elhelyezése a furatban. A falak anyaga lehet gipszkarton, fa- és. A homlokzati hőszigetelés-rögzítő dübelek a hőszigetelő rendszerek forgalmazóinál, rendszerelemként rendelhetőek.


A feltüntetett árak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót.

Az üreges fémdübel relatív szilárd üreges építőanyagokban nagy terhelésekhez alkalmas. A kiterpesztő támasztókarokkal extrém nagy terhelhetőségek érhetők el. Nincs nemkívánatos dübel elfordulás szerelés alatt, köszönhetően az elfordulásgátló résznek. A DUOPOWER 6x5 8x610xnagyobb rögzítési mélységének köszönhetően, a dübel különösen alkalmas üreges építőanyagokhoz, pórusbetonhoz és a vakolat áthidalásához.


Sokoldalú rögzítő mindenféle építőanyaghoz – az univerzális dübel ! Vannak olyan dübelek, amelyek csak valamely speciális eltervezett építési munkákhoz illetve alapzatokhoz – mint például szigetelőanyagok, üreges anyagok és lemez építőanyagok – alkalmazandók. Létezik azonban egy rendkívül sokoldalú változat is. Ezáltal kitűnő terhelhetőségi értékek érhetőek el.


A mm, mm és mm átmérőjével és akár 2mm-es hosszúságával széles körben alkalmazható. Az SXRL süllyesztett fejű csavarral főként. A rögzítőelem szerelése a szigetelőanyagon keresztül történik a furatba és speciális szerelőszerszámot kell alkalmazni. A csavart tányérnak és a csavarnak azonos menete van.


A kikeményedés során elért térfogat növekedés maximális tartást biztosít az üreges helyeken. Ideális felújításoknál. A dübel terpesztelése után tetszőleges hosszúságú metrikus csavar. Dübelek üreges téglához nylon.


Szögdübelek hengeres gallérral acél, horganyzott. Az AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok rögzítésének járatos módja a mechanikai rögzítés.

A tárcsás műanyag dübelek jól alkalmazhatók beton,könnyűbeton, tégla , üreges falazóanyag, vagy fa aljzat esetén is. Pince mennyezetén vagy egyéb, esztétikailag nem igényes helyen önmagában is alkalmas a hőszigetelő-anyagok. Ha a dübel meghibásodik, akkor a rögzített elem rögzítése megszűnik, és az elem leesik (pl. acéltartó rögzítése betonban).


Többpontos rögzítés A rögzítendő elemet több dübelnek kell tartania (legalább dübeles rögzítési ponton). Ha az egyik dübel meghibásodik, a többi dübel átveszi a terhelést. Megjegyzés: szerelésnél ügyelni kell rá, hogy a csavar a dübel végét átbökje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések