2016. június 27., hétfő

Fém apácarács

Használhatunk horganyzott fém oszlopokat is. A javasolt oszlopok közti távolság 1cm. Ha végén kisebb oszloptávolság szükséges, akkor az apácarács méretre vágható. A korlát rácsát facsavarokkal, fém vázszerkezet esetén önmetsző vagy kapupánt csavarokkal rögzítsük az oszlopokhoz.


Apácarács fa 5mx5m Háló, rács Apácarács natúr színben.

Teljesen természetes hatású dekor. Rögzíthető falra, ablakra vagy térválasztó. Akár fém , akár fa pergolát választ, mindenképpen jól jár: a pergola az ápolt kert. A Medves apácarács az egyik legkeresettebb átlátásátló termék a magyar.


Hogy miért válassza a Gellértet? Ezaz apácarács tökéletes megoldás erre, mert önmagában is takar! Természetesen illeszkedik a kertbe és jól használható mindenféle növényhez.

Természetes hatása miatt és a nagy színválaszték következtében bármely kertben használható térelválasztó, illetve futtató. Speciális festékek kovácsoltvas termékekhez, kapuhoz, korláthoz, kerítéshez. Antikoló festékek kínálata.


Virágfuttató rácsokszéles választéka és tartozékok várják az OBI internetes oldalán és áruházaiban! Telepíthetjük horganyzott fém oszlopokra is. Kerti kerítésekszéles választéka és tartozékok várják az OBI internetes oldalán és áruházaiban! Ha a végén kisebb oszloptávolság szükséges, akkor az apácarács méretre vágható.


A gerenda és rács korlát elemeink gombaölő szerrel kezeltek. Javasolt további védelmük favédő. Fém és fa fogantyúk, Fogantyúk, Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet.


Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok. Keresi a módot, hogy hogyan díszítse erkélyét vagy a ház falát, esetleg dekoratív térelválasztót keres? Az apácarács kétoldalas, tehát mindkét felülete dekoratív. Céljától függően határozzuk meg az alapanyagát, méreteit és az építési módot is.


A legáltalánosabb alapanyag a drótháló, illetve manapság a fém kerítéspanel, mely gyors szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével hamar közkedveltté vált.

A megfelelő helyre egyszerűen szúrja le a földbe, vagy akassza ház falára. A Nortene kerti kiegészítői között a térelválasztó és növényfuttató rácsok is fontos szerephez jutnak. Fém panelek, apácarácsok, futtató rácsok és oszlopok, táblás műanyag térelválasztók segíthetnek a kert felosztásában. Ebben a kategóriában találhatja meg a Nortene növénytermesztési termékeit is, közöttük kötözők, jelölők, tőzegcserepek, szobai. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A tolóajtó betét típusai: laminált faforgácslap, furnér, MDF, üveg, perfetti lemez, fém perforált lemez, apácarács , nádszövet, bambusz, műbőr, tapéta. A fenti anyagok bármilyen kombinációja kivitelezhető. Egyedi méretek és elképzelések alapján készítünk osztott ajtókat az ügyfeleink igényei alapján. A többi típushoz képest a fém pergolák időjárásállóbbak és könnyebb karbantartani őket.


Sok szín és felülettípus közül lehet választani. Ezek drágábbak és hajlamosak a hőtágulásra, persze ez függ a használt fém fajtájától is. A legnépszerűbb ezek közül az alumínium, mivel nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések