2016. június 27., hétfő

Fügefa kertészet

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A fügéknek mindig napos, jó vízelvezetésű talajra van szükségük, ami organikus anyagokban és összetevőkben is gazdag. Az ideális pH érték és között mozog, de a fák az és közötti értékeket is elviselik.


Termesztése és kultusza az évezredek homályába vész. Kis-Ázsia, Szíria, Izrael, de régi idők óta termelik Észak-Afrikában és Dél-Európában is, ahol aszalják és bort is készítenek. Egész évben dekoratív dísznövény, minden évszakban pazar látványt nyújt. Kihajtástól hatalmas nagy, cakkos levelei, őszre sárgára színeződő lombja, nyáron folyamatosan érő gyümölcsei miatt nagy népszerűségnek örvend. A legtöbb kertbarát leginkább a szép lila, mézédes terméséért telepíti kertjébe a Ficus carica-t.


A következőkben megosztom Önnel azt a négy alapelvet, amit követve, biztosítható, hogy egészséges és erőteljes fügefája lesz. Fügefa szaporítása. Fás dugványozás: Október végén - november elején a jól beérett vesszőkből készítehtünk közönséges vagy kalapácsos dugványokat és hidegágyba, üveg alá dugványozhatjuk azokat. Főoldal Tisztelt Vásárlók, Kedves Növénybarátok!


Webáruházunkban továbbra is fogadjuk megrendeléseiket, melyeket lehetőség szerint rövid határidővel teljesítjük. Van kedvenc zöldsége? Akkor bizonyára nem egyszer kívánta már egy abból készült finom saláta, egy jó főzelék vagy egy ínycsiklandó leves mellett ülve, hogy bár soha ne fogyna el. Ha kertészet , akkor New Garden kertészet. Az ehető füge 2-m magas, nagy levelű, kisebb lombhullató fa vagy nagy széles bokor.


Kertészeti eszközök, virágok és dísztárgyak országos hálózata. Zömök törzse és szétterülő koronája van. Eredeti hazája Kis-Ázsia, de ősidők óta termesztik dél Európában, Észak-Afrikában, ahol olcsó néptáplálék. Borhy Kertészet 4views.


Easiest wall FIX EVER! Paul Ricalde Recommended for you. A szárított füge a római légiók katonáinak fontos útielemózsiája, mert kis helyen elfér, tápláló és nem romlik. Nincs igazi kert gyümölcsfa nélkül!


Bizonyára Önnek is megvannak a kedves gyermekkori emlékei, mikor otthon, vagy a nagyszülőknél a kerti fáról szedte a friss, ropogós almát, a lédús szilvát, vagy a zamatos körtét. GYÜMÖLCSFÁK ÁRUSÍTÁSA. Díszfaiskola, faiskolai lerakat Komárom.


Kerti virágok virágos cserjék gyümölcsök facsemeték, Gyümölcstermő növények. Neveljünk fügefát a kertünkben, mindenképpen megéri, egyrészt, mert csodálatosan szép növény, másrészt pedig finom és egészséges a termése! A múltban a fügefalevelet csak főzésre használták, de a kutatók azóta számos előnyét fedezték fel ennek a gyógynövénynek. Tájékoztató A várható kiszállítási idő készlettől és időjárástól függően 5-hét.


A fügelevél tea elkészítése - Házilag. Az MPL az eddigi órás kiszállítási határidő helyett 2-napos kiszállítással továbbra is működik. Az itt található növények és kiegészítő termékek nem az Oázis áruházak teljes kínálatát ismertetik, csupán kiemelt ajánlatait. Honlapunk a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében sütiket használ.


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések