2016. június 15., szerda

Mosogatógép bekötése rajz

Bizton állíthatom, hogy a mosogatógép bekötése házilag sem nehéz – eltekintve a súlyától -, ha a megfelelő kiállások rendelkezésre állnak. Ezzel a kis listával szeretnénk megkönnyíteni a bekötést, ha szakember nélkül vágnak bele. MOSOGATÓGÉP ajtajának egyik élén található: a készülék.


Andi nagyon szeretett volna mosogatógépet , ezért úgy döntöttünk, hogy a. A végére már csak a ki és befolyó csövek bekötése maradt.

VIDEÓ – Érkezik a mosogatógép , cseréljünk szekrényt és pultot. Részletek a blogon: barkacs. ELEKTROMOS KAPCSOLÁSI RAJZ. A mosógép vagy a mosogatógép bekötés kb. Mérjük le mennyi helyünk van (vagyis befér-e a gép a tervezett helyre).


Döntsük el a helyi adottságok ismeretében, hogy a konyhai munkalap alá becsúsztatható gépet akarunk-e venni, vagy amelyik pl: a konyha szekrény mellé (közé) szerelhető be. Mosogatógép bekötése csapra mosogatógéptöltő szeleppel. Ehhez szükségünk lesz egy fali csaphoz való mosogatógéptöltő szelepre.

A működési elve gyakorlatilag ugyanaz, mint a sarokszelepé. Egy kapcsolási rajzot látva hajlamosak lehetünk elbizonytalanodni, mit. Olyan problémám van,hogy a mosogatógép kosarának alján lévő karban.


Megnézte azonnal, megmért rajta ezt-azt, de sajnos kapcsolási rajz. Válogatott Kapcsolási rajz linkek, ajánlók, leírások – Kapcsolási rajz témában minden! Mosógép beüzemelése, bekötése. Ha nincs kedved a szerelőre várni. Az otthoni megoldás, így némi kisebb megtakarítás lehet számunkra.


Elsősorban a gyártó használati utasítását olvassa el, hisz eltérhet ettől a leírástól a tényleges. A víz bekötéséhez ki kell cserélni a hidegvizes sarokszelepet egy kombinált sarokszelepre. Víz bekötése a mosogatógépekhez. Budapesten akár több óra is lehet. Vannak olyan készülékek, melyek csak hideg vizet vesznek és azt melegítik fel, de vannak olyan mosogatógépek, amelyek meleg vizet vételeznek.


Nálunk a hideg vizes gép a jellemző. Azonban, ha mindent kiszámoltunk, a megfelelő hely és a kicsomagolt mosogatógép is rendelkezésünkre áll, akkor jöhet a következő lépés. A mosogatógép vizet vételez a mosogatáshoz.

Szereljen légbeeresztő szeleppel ellátott könyökdarabot az ejtőcső felső nyitott végére, az ürítőcsövet pedig tömlőcsatlakoztató csonkkal kösse be. A tömlőt csőbilinccsel rögzítse. Mosogató és mosdó szifon bekötése házilag Mivel a szem elől rejtve vannak, a szifonok állapotával nem sokat törődünk.


Kell vagy nem kell a mosogatógép ? A használatot ellenzők állítása szerint a lusta asszonyok gépe, nem mosogat megfelelően, sok vizet pocsékol, rengeteg elektromos áramot fogyaszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések