2016. június 8., szerda

Lithofin kőápoló

Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek. Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Kültéri burkolatainkon időnként szennyeződések jelenhetnek meg, amik nem nyújtanak túl szép.


Kőápoló - és kőtisztító szerek. Mészkő, gránit, márvány burkolat tisztítás.

Ilyen lehet például egy olajfolt, ami az autóból csöpögött ki, vagy a grillsütő környékén szaporodó egyre több paca és zsírfolt. Amellékelt Habiol kőápoló olajat vigyük fel a megtisztított, száraz felületre egy. Számolja ki mennyit költ erre egy évben a folyamatosan emelkedő árak. Cappuccino mediterrán kő – Árak.


Brown star gránit ára – Konyhai eszközök. Minőségi kockakő fantasztikus áron , bazalt, gránit és andezit anyagból. Ajándék impregnálószer!


Ft értékű ablakkönyöklő vásárlása után egy dl-es impregnálószert adunk ajándékba.

Egyedi kedvezmények. A burkolat teljes kiszáradása és kifugázása után javasoljuk tisztítószereink használatát (pl. Alaptisztító), melyekkel az építési kosz és a cementfátyol eltávolítható.


Használja, és burkolata évtizedekig szép marad. Jura és Solnhofeni mészkő padlólap és falburkolat kül- és beltérre, homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. Kőburkolat ápolás Kőburkolat ápolás ithofin kőápoló szerekkel gyerekjáték a takarítás!


A rendszeres ápolás. Az oldal az építőiparban használt természetes kövek szakszerű tisztításáról, karbantartásáról, ápolásáról szól. A természetes kövek felhasználása szerencsére egyre elterjedtebb hazánkban. A megfelelő kőápoló anyagok használata képes hosszútávon konzerválni és eredeti állapotban megőrizni a kövek minőségét. Ha már a térkő lerakása előtt tudja, hogy használat közben a burkolatot különféle szennyeződések fogják érni, akkor érdemes a térkő burkolatot impregnáló szerrel kezelni a lerakás után.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE! Cégünk, a Mediterrán Építőház Kft.

Mészkő burkolataink mellett megtalálhatók az elsősorban kültérben használatos kvarcitok, dolomitok, gránitok, homokkövek, illetve a sötét tónusú, belső. Lefoglalom és átveszem az én áruházamban. Hasznalati-utasitas- lithofin -mn-szilan-impregnalo- lithofin -m.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Adatlap 1termék cikk Mediterrán Kerámia. Otthon Design kiállítási standon megrendelőknek és a budaörsi bemutatóteremben vásárlóknak is minden 10. Cégnév, Mediterrán Építőház - Kőburkolatok.


A Mediterrán Építőház éve foglalkozik természetes kőburkolatok kereskedelmével. Termékkörünkhöz tartoznak a kvarcitok, palák, homokkövek, illetve dekorációs elemeik, a kő-, üveg- és fémmozaikok. Senki másnak ne legyen az Önéhez pontosan hasonló. Jura mészkő és Solnhofeni mészkő padlólap és falburkolat kínálatunkkal várjuk Önt kül- és beltérre, homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. Ablakpárkány és ablakkönyöklő is készülhet a Jura mészkőből.


Minőségi nyomott mintás pamutvászon méteráru a világ legnevesebb textil tervezőitől. Műszőrme anyag métere (FU) – szín. Adó nélkül: 7Ft Adóval:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések