2016. június 6., hétfő

Olajos üvegvágó

Az új olajos-üvegvágó a műanyag nyélen ergonomikusan elhelyezett ujj-megtámasztás révén még biztosabban vezethető az üveglapon. Vágás vésés élezés kategóriában - most 5Ft-os áron elérhető. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A nyélben található tartályba olaj önthető. Olajos üvegvágó használata.


Az üvegvágók típusai. Ezzel a munkával szinte ékszer pontosságot igényel: minden hiba teljesen elrontja a munkadarabot. Ha éppen most kezdte elsajátítani az üvegcsiszolás szakértelmét, akkor egy olajos. Kezdve akivágásnál, a lapok és ablakok rögzítésén és az ahhoz szükséges mérési technikán keresztül egészen az ólom vagy réz üvegezésig.


A Bohle nemcsak személyes tanácsadást jelent, hanem az üveg területén a legmagasabb szakmai hozzáértést is. Ezenkívül az evolúciós olaj biztosítja az üvegvágó zökkenőmentes mozgását, aminek köszönhetően pontosabb és egyenletes vágást végeznek. Az olajos üvegvágó képes legalább mm vastag üveg vágására. Ezt követően kívánatos, hogy éles legyen. Néhány modellje mozgatható fejekből áll, amelyek elengedhetetlenek, ha szükség van az üvegezett üveg vágására.


Segítségével a mintákat a sima vonalak mentén húzzák. A termék bruttó tömege körülbelül. Silberschnitt üvegvágó , és egyéb szerszám vásárlás a Tímár Szerszám webáruházban. Anélkül drámaian romlik a helyzetünk üvegvágás terén.


A szabadkézi – íves – vágás nagyobb gyakorlatot igényel, mert van hogy több tízezer. A(z) Üvegvágás gyorsan és egyszerűen című videót Asztakurva! W1Brass Barrelolajos üvegvágó Fémházas üv egvágó a nyelében olajtartájjal (2.kép) 200.


W1DryWheel üvegvágó Mûanyag üv egvágó (3.kép) 200. W1Slim Line olajos üvegvágó Kiképzése hasonló a Heavy Duty v ágóhoz, de nyele keskenyebb. Ezután a vágót mártsuk olajos vágó folyadékba vagy petróleumba, majd erős és határozott nyomás mellett húzzuk végig a vonalzó éle mentén.


Amennyiben nem elégséges a nyomóerő, vagy akaratlanul csökkentjük a nyomást. Nagy olajtartájjal rendelkezõ üvegvágó speciálisan kialakított nyéllel (1.kép) 200. Ft: Nagy igénybevételre kifejlesztett csúszásgátló felülettel ellátott sárgarézből készült nyél, melyben olajtartály található. Vágókerekei wolframból készültek.


A mozgó vágófej se. Pontbeszámítási lehetőségek. Hogyan kaphatok pontokat? Hasonlítsa össze az árakat! Gyúrható és nyújtható nyálka, hordós csomagolásban!


A színes Slime olajos hordóban egy érdekes, ragacsos állagú anyag, ami egyszerre csúszik, tapa szilárd és folyékony. Egyszerűbb üvegvágásokhoz ig. Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt! Toya ára most csak 5Ft.


Szállítási díj országosan bruttó Ft. Vásároljon olcsón webshopunkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések