2016. június 29., szerda

Áthidaló 4m

Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk!


Szeretném a középső falat. Vályogház főfal áthidaló (1). Előre a szelement csak a.

IPE acélgerenda árlista és súlytáblázat. Az IPE gerendákat raktárról kínáljuk, méretre vágással és házhozszállítással. A fesztáv lévén 4m , áthidaló elem ugye alapból nem jön szóba. Bakonytherm áthidaló Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ. Bau-Styl építőanyag kereskedelem és webáruház árakkal, árlista, telephelyi értékesítés, akciók és további kedvezmények.


Eladó 3db 4m -es vas áthidaló.

A feltüntetett gerenda árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Hőszigeteletlen változataik az „A” és „AD” típusok. Az A jelű áthidaló sze­relt (hagyományos) és hegesztett acél­betétes, valamint feszített változatban, az AD jelű pedig nem hegesztett és he­gesztett acélbetétekkel készül.


Beton­minőségük lehetővé teszi a párás és nedves helyeken való beépítést is. A födémszerkezetek a vízszintes teher­hordó szerkezetek egyik legfontosabb elemeiként több feladatot is ellátnak. CD gipszkarton profil m. Mérete: 27x50xvagy 27x60xmm. Födém, áthidaló , födémrendszerek, béléstest, gerenda akció, kedvező ár – Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. E gerenda és beton béléstest akció, Egerenda árak , kedvező szállítási feltételekkel.


Gyártó: LÁBATLANI VASBETONIPARI ZRT. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Rendeljen EU-födémgerendát a. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Köszöntjük a netLÉTRA webáruházban! POROTHERM Elemmagas áthidaló.


A KRAUSE termékeit a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Minden szegmensben használható alumínium létrák, falétrák, dobogók, gurulóállványok, fellépők, polclétrák, egyedi szerkezetek webáruházunkban megvásárolhatóak. Quick Delivery, Spread the Cost, APR REP.


Free Shipping Available.

Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések