2016. június 9., csütörtök

Kötésrögzítő háló

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Köszönjük, hogy ezt a formát választotta! Professzionális kötszerek otthoni felhasználásra és egészségügyi intézmények számára.


Kötszerbolt, ha kötszerre van szükség. Kötésrögzítő : Kígyó Webpatika. BRUTTÓ ár, az ÁFÁ-t tartalmazza ! Rugalmas, önmagához tapadó kötésrögzítő pólya. Semleges kenőccsel impregnált hidrofób poliészter háló. Termék információ, Cikkszám, Tartalom, EAN.


Nyíróerő, nyomás, dörzsölés, időfaktor. Veszprém, Pápa, Szekszárd. Aktuális Haloajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Használatával biztonságosan rögzíthetők a kötések a mozgó végtagokon is.


Méretek: 1-11-es méretig , Gyógyászati segédeszközök, orvos diagnosztikai termékek, sport és ortopédiai termékek. Pamuttartalmú csőhálókötszer. Komplikált kötözési.


Ennek a tapadó tulajdonságnak köszönhetően mozgó ízületeken is kiválóan tartja a sebfedőket. Kapható méteres és méteres kivitelben. Magas pamut tartalmú, fehér színű, rendkívül rugalmas, puha és könnyű kötésrögzítő csőháló. Bő vizes lemosás és Betadin ecsetelős fertőtlenítés után a felületes sebre olyan a hámosodást elősegítő, krémmel impregnált háló alkalmazható, amely nedvesen tartja a frissen hámosodott felszínt és a felületes hámhiányt.


Nedvszívó nem szükséges, csak öntapadós kötésrögzítő. Fehér színű elasztikus vékony csőkötszer, tisztán természetes szálból. Antiallergén, a bőrt nem irritálja. Alkalmazható alábélelőként gipszek alá, és sebfedők rögzítésére.


A seb gyógyulását gyakran hátráltathatja a felülfertőzés, amiért többnyire a kezelő személy a felelős. A steril sebkezelő szettel a felülfertőzés esélyét minimálisra csökkenthetjük. A Közbeszerzési Hatóság kiemelt célja és feladata, hogy támogassa a jogalkalmazókat abban, hogy e folyamatosan változó jogszabályi környezetben a célkitűzések és érdekek sokasága között meg tudjanak felelni a szigorú elvárásoknak. Amennyiben háló kötszer használunk, és azt megfelelő méretre vágva (kissé túlérően a sebalaphoz képest) ráhelyeztük a sebre, jöhetnek a másodlagos kötszerek, azaz a nedvszívó sebpárnák. A nagy nedvszívó képességű, többrétegű steril sebpárna közepesen és erősen váladékozó sebek ellátására alkalmas.


A vállalkozását azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hazai, és a nemzetközi orvostechnikai piacokra állítson elő kontakt géleket (ultrahang gél, ultrahang zselé), regisztráló papírokat valamint részükre forgalmazzon orvostechnikai fogyóanyag. Felpuhítja a száraz, elhalt szöveteket és megkönnyíti feloldásukat, emellett a sebváladékot is képes megkötni. Micro perforációval ellátott, ezáltal keresztben és hosszában téphető, mérettartó.


Nedves környezetben is biztonságos tapadást biztosít a bőrhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések