2015. szeptember 2., szerda

Lapos utp kábel

This video is unavailable. Ezzel ez a nagy flexibilitású lapos kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Szállítási idő: Rendelésre, 2-munkanap. Lapos kábel utp 5m.


UTP kábel készítése. Ennek köszönhetően árnyékolást nélkülözve is képesek védekezni az elektromágneses zavarokkal szemben.

Az ilyen hálózati kábelek csatlakozóit RJ-45. Hasonlítsa össze az árakat! Ezzel a hálózati kábellel csatlakoztathatja számítógépét, laptopját, külsõ terminálját hálózatáshoz,.


Nagyon tartós anyagból készült, a bezárt nyílászáró lelapítja és hosszú távon bírja a ki-becsukást. Készítette: Kassai Dániel. A járványügy helyzetre való tekintettel , az Önök és dolgozóink egészsége védelme érdekében kérjük, és hogy a lehetséges érintkezést a minimálisra csökkentsük , kérnénk, hogy rendeléseiket lehetőség szerint futáros kiszállítással, posta, vagy csomagpontra rendeljék. A kábelek és vezetékek népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Terdiri dari empat pasang kabel , jenis ini digunakan untuk.


Földkábelek, fűtőkábelek, jelzőkábelek, vezetékek.

Csupán egy kis ízelítő a nálunk kapható termékek közül. Villamossági Webáruház és nagykereskedés! Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig!


Országos üzlethálózat, szaküzlettel és átvételi ponttal. A rendelésed leadása után e-mailben küldünk egy díjbekérőt, amelyet fizethetsz banki utalással, vagy bankkártyával az OTP simplepay biztonságos rendszerén keresztül. Tekintettel a kialakult krízishelyzetre, mindannyiunk egészségének megőrzése és a vírus terjedésének lehetőség szerinti csökkentése végett a személyes átvételt határozatlan ideig felfüggesztjük.


KedvezĹ‘ szállítás, személyes átvétel, háztól-házig garancia, cseregarancia. Adatvédelmi tájékoztató 1. A kábel készítésénél figyeljünk a helyes színsorrendre, és a kábelek megfelelő lecsupaszítására. Az egyenes bekötésű patch kábelekkel számítógép és hálózati eszköz (hub, switch, ADSL modem, router) köthető össze. LogiLink Kábel olcsón!


Beszállítói egyeztetés szükséges. Vásárláshoz kapcsolódó információk. Digunakan untuk keperluan jaringan computer, memiliki bentuk menyerupai kabel telpon, namun memiliki property yang berbeda. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


A két eres RJcsatlakozós lapos telefonkábel hány méterig alkalmazható? Az utp kábel készítésénél figyelnünk kell a helyes színsorrendre.

A helytelen színsorrendben bekötött kábel jelkésleltetést, áthallást és egyéb zavarokat okozhat. Első lépésként távolítsuk el a külső borítást a kábel végéről (max 12mm hosszon). Ezt a krimpelő fogóval könnyedén elvégezhetjük.


Free Shipping Available. Buy utp kabel on eBay. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések