2015. szeptember 14., hétfő

Hosszabbító 25m

Ecolite (IP44) 4×230V 25m -es kíválló minőségű hosszabbító , feltekerő dobbal és négy bemenettel védő kupakkal. A szigetelt fogantyúval a hosszabbító kezelhetősége könnyű és egyszerű. Legfeljebb négy készülék használatára egyszerre. Elosztó, hosszabbító vásárlás: Árukereső.


Anco kültéri lengő hosszabbító , 25m , 3x1. MAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk!


VOLTOMAT - gumi hosszabbító (fekete, 25m ) Leírás: A cseppálló hosszabbító praktikus áramforrást biztosít a fűnyíró, a sövénynyíró és egyéb kerti gépek használatakor. Száraz, nyirkos vagy nedves helyiségekben is alkalmazható, sapkájának és gumis kialakításának köszönhetően biztonságos használatot tesz lehetővé. Minden hosszabbító különböző áramerősséggel rendelkezik. Hasonlítsa össze az árakat!


A beltéri darabok általában alacsonyabb amperértékkel rendelkeznek, mint a kültériek. Az utóbbiak nagyobb terhelésnek vannak kitéve. A beltéri típusok nem alkalmasak például fűnyírók vagy levélfújók üzemeltetésére.


Dobos hosszabbító kábel az otthoni szerelésekhez és kerti munkákhoz. Vodič s průřezem mm² je izolován pomocí PVC vrstvy. Home HJR 4-kábeldob, m vezetékkel. Hossz: m Hőkioldó biztosíték. Fém talppal Visszaállító gomb a. A hosszabbító jellemzői: Műanyag dob, fém tartóval.


Ft-os áron elérhető. Lengő hosszabbító 25m , 3x5mmgumikábel. Hozzáadás a kedvencekhez. Duracell elemek nagyker áron! Akciós Kábeldob ár!


Vásárlás: Kábeldob árak, eladó Kábeldobok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Kábeldob termékek, Kábeldob márkák.


Gumi hosszabbító kábel, hossza m. Az oldal javasolt tartalma és keresési előzmények menü. Jelenleg a termékről még nem érkezett szóbeli vélemény. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Válaszd ki számodra a megfelelő hosszabbítót a Lumeneten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések