2015. szeptember 17., csütörtök

Előregyártott vasbeton aknák

Egyedi vasbeton akna. A korszerű beruházások kivitelezésének meghatározója az idő és a minőség. Ezek a szempontok olyan építési technológiák alkalmazását követelik meg, melyek az előre gyártott szerkezeteket részesítik előnyben. A linket megnyitva egy érdekes riportot olvashatsz a BETONworkshop egyik tanárával a beton és annak felhasználási területeiről.


A BETONworkshop szakmai támogatója vállalatunk is.

Megrendelőink igényeinek megfelelően az elemekbe különböző szinten és átmérőben felületkezelt befalazó idomok építhetőek be, így lehetővé válik az aknák bármilyen típusú csővezetékkel való összeépíthetősége. A szerkezet szerelést több ütemben végeztük a csatlakozó monolit szerkezet technológiája végett, és így összesen nap alatt készült el. A két épületben mindösszesen 7darab előregyártott vasbeton elem került beépítésre.


Az előregyártott aknacsalád elemei a klasszikus csatornaépítést hivatottak megváltoztatni ill. Takarítás, költöztetés, kertfenntartás - A tisztaság fél egészség! Az aknagyűrűk és szűkítők a. Hisz a tisztaság mindenkinek jár!


Csatornázási termékek Budapest x -kerület.

Small Cleaning manholes complete shaft system for sewage drain and water elements. Inspection chamber for free gravity tube pipe system. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Vízrendezés, csatornázás.


Víznyelő aknák kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Előregyártott vasbeton elemek. A Leier mélyépítő elemek a klasszikus csatornaépítést kívánják korszerűsíteni. SPENGLER rendszerű előregyártott beton közúti biztonsági korlát kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Ajánlott vízóra vagy házi vízmű (hidrofor) elhelyezésére, könnyen szerelvényezhető, a házi vízmű beszerelése egyszerű.


A szerelés a csövekben kialakított szerelőpodesztek segítségével történik. A statikai váz a vasbeton csarnokok -ánál a következő: - Az alapokba befogott oszlopok, pillérek. A pillérekre csuklósan felülő főtartók, szelemenek.


A szelemenekre ülő másodlagos tartók is csuklósan ülnek fel. A födémgerenda-pillér kapcsolatok is csuklósak. Paksi üzemünk tevékenységi körében vezető szerepet tölt be az előregyártott vasbeton szerkezeti munkák teljes körű kivitelezése.


Az üzem komplett csarnokszerkezetek, többszintes épületvázak, sport és mozi lelátók, aknák , lépcsők, támfalak, hőszigetelt és hőszigeteletlen falpanelek, egyedi vasbeton termékek.

Tíz éves szakmai múlttal rendelkezünk előregyártott vasbeton szerkezetek gyártásában. A cég építőipari szolgáltatásokat nyújt első sorban a betontechnológia területén. Vevőközpontú szemléletben végezzük a munkáinkat.


Valljuk, hogy a jól elvégzett. Az elemeket egyedi igényeknek és kialakításoknak megfel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések