2015. szeptember 25., péntek

Fa kábeldob ingyen

Eladó egy nagy kupac kábeldob. Szinte ingyen vihető. Hivj és megbeszéljük. Fa ágykeret 180x2eladó csak a képen látható keret 8-ezer ft. Szabad kereskedelmi használatra.

Nem kötelező a forrásmegjelölés. Csinálj, amit akarsz (CC0). H05VV-F 3G 0mmkeresztmetszetű vezetékkel 220V-240V~50Hz db földelt dugaszolóaljzattal méteres, 0mmkeresztmetszetű vezetékkel.


Hiányzó: fa kábeldob – Hobbiasztalos hobbiasztalos. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A HJR 3-kábeldob egy strapabíró műanyag tartóval lett ellátva, amelyhez méter hosszú H05VV-F 3G mm? IPkivitelben készült kábel tartozik.


A termék előnye, hogy akár feltekerve is hasz.

Ingyenes fotók Fa kategóriában. Tavaszi Fa Virágok Rét. Emelet Fa Parkettás. Fa Napnyugta Csodálatos. Japán Cseresznye Fák.


Akciós szerszám, kisgép webáruház, minőségi kéziszerszámok, szerszámgépek, alkatrészek értékesítése. Szervizünkben javítjuk, karbantartjuk. Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez. Apróhirdetési weboldal.


A háztartásban, a műhelyben, a kertben, vagy akár az építkezésen mindig szükség van kábeldobokra. A rakodás és a szállítás a vevő feladata. Tölts le legyűgöző ingyenes képeket Fa Termése témában. Hasonló kábeldobos hosszabbítók nagy választékban a SzerszamKell barkácsáruházban. Fa kivágása fejében ingyen elvihető Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


A barkács apró rovatban online böngészhet eladó használt és új barácsgépek, barkácsfelszerelések apróhirdetései között. Hirdetőink: barkács üzletek, és magánszemélyek.

HSS fafúrószár készlet. Kábeldob 25m aljzat. Olajleszívó szivattyú kézi. Cellfast kerti tömlő 25m - rétegű. Réti virágmag keverék - Általános.


A fekete, strapabíró műanyag dobon 5mmkeresztmetszetű, eres, 25m-es, PVC szigeteléssel ellátott sodrott réz vezeték található feltekerve. A fogantyúval egyszerűen mozgatható. Az MT (vagy H05VV-F) kábel feltekerése gyorsan, könnyen megy a forgó markolat. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Passzív fa kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Hirdesd eladó termékei szolgáltatásaid a nextapro. A hirdetésfeladás egyszerű és gyors, az eladott termékek után nem kell jutalékot fizetni. A regisztrációval sem kell bajlódno hirdetésed feladáskor profilod automatikusan elkészül. Profilodban lehetőséged nyílik, hirdetéseid.


A legjobb ingyenes online nyerőgépes kaszinós játékok azonnali játékhoz - befizetés, regisztráció nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések