2015. szeptember 3., csütörtök

Tüzifa árak szeged

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Azóta is folyamatosan arra törekszünk, hogy az építkezők igényeit a lehető legteljesebb mértékig kiszolgáljuk. A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta. Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35.


A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó. Akác, tölgy hasított tüzifa ára most házhoz szállítva. Kirakott tüzifa m3-ről beszélünk az árnál!


Szeged -Szőregi telephelyén állandó készlettel várja vevőit. Cégünk építőipari és asztalosipari szárított alapanyagok forgalmazásával, illetve gyártásával foglalkozik vállalkozók részére. Egyéni vevőinknek nagy választékban kínálunk építőipari, asztalosipari, belsőépítészeti kész és félkész egyedi. Készleten azonnali szállítással 1. Tüzifa Akác Ára Budapesten és Pest Megyében. Big-Bag zsákos akác tűzifa ömlesztve.


Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el. A weboldal sütiket használ a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos információk a böngészőjében tárolódnak, és olyan funkciókat lát el, mint pl. Többféle olcsó, használt tüzifa eladó Szeged és környékén. Mennyi a tüzifa ára használtan?


Tüzelőanyag kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás vagyunk, termékeink között szerepel: tüzifa (akác, cser, bükk, tölgy), szenek (cseh barnaszenek, lengyel feketeszenek, német brikett, valamint háztartási és ipari kokszok). Telepünkön a legmodernebb gépekkel állítunk elő folyamatosan jó minőségű, nagy mennyiségű tüzifát. Kalodás tüzifa Kalodás tűzifa m(bruttó mkalodában) vagy m(mbruttó kalodában) összerakott, hasított tűzifa (bükk, tölgy, akác, csertölgy) raklapon csomagolva.


Tűzifa, brikett, kályhák, kandallók, tűzifa kedvező áron! A legolcsóbban nálunk! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Köszönjük, hogy meglátogatott Bennünket.


Bízunk benne, hogy az itt fent lévő anyagink segítségével sikerül megismerni az erdőgazdaságot, annak tevékenységét, az erdészek mindennapjait, és választ kaphat kérdéseire. Fatelep több évtizedes múlttal. Már több mint két évtizedes tapasztalatot szereztünk a fatelep napi feladatainak ellátásában: fűrészáru forgalmazásában, a faanyagok kezelésében, védelmében, méretre vágásában, valamint gyalulásában. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. A szeglemezes tetőszerkezetek, illetve szeglemezes fa tartók fő előnyei, közé tartozik, hogy nagy fesztávú, alátámasztás nélküli egybefüggő tetőszerkezet, fa szerkezet tervezhető belőle.


Akciós tűzifa hasított kályhakész, akác, tölgy, bükk valamint vegyesfa puhafa: nyár-fenyőfa kapható. Száraz( nem gally fa) 8-10hónapos termelésből származó tűzifa , csak az első osztályú minőség ke. Egy nagyon kedves hangú úriemberrel vettem fel a kapcsolatot.


Készésges s segítőkész volt. Elmagyarázta, mi a különbség tüzifa és a fabrikett között. Itt döntöttem el, hogy ebből fogok rendelni és nem bántam meg.


Jövőre is az Önök termékével fogok fűteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések