2015. szeptember 11., péntek

Dekor tapéta csík

Dekor tapéta segítségével stílusosan és egyszerűen hangsúlyozhatjuk a „bedhead”-et, azaz az ágytámlát, vagy akár ha ügyesek vagyunk ki is alakíthatjuk a tapéta használatával! Ebben a kislányos hangulatú szobabelső, melyben leginkább a rózsaszín és a fekete-fehér kombinációja dominál. Bronz -arany csík mintás tapéta , Vlies alapú vinyl felületű tapéta.


A bordűr tapéta vagy szegélycsík határ a falon a két tapétázott, vagy festett felület között. Két különböző színnel vagy mintával ellátott terület között tökéletes átmenetet képezhet, ugyanakkor egy unalmas, egyszínű szobát is tökéletesen fel tud dobni.

Magyarország egyik legnagyobb öntapadós tapéta választékát találja. Akciós öntapadós tapéták, öntapadós fólia, bordűr, fotótapéta, falmatrica. Szállítás akár nap alatt! Nem talált megfelelő terméket? Nagyobb kínálatból szeretne válgogatni és ráér várni a beszerzésre, gyártásra?


Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Széles szín- és mintaválaszték, exclusive kínálat Természetes.

A tapéta minta különlegessége az adott mokka babák, vízálló, mosható konyhai tapétát is gyártottunk, mint Szabó Attia ( Csík zenekar), Profi Dekor : Marburg dekor tapéta Az, akinek nagyobb a tapasztalata dekor tapéták ragasztásában, valószinűleg hiba nélkül végzi el a dekor tapéta telepítését. Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik. A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik.


A dekor tapéták kifejezetten alkalmasak szobákba, irodába, hotelekbe és szállodákba is. A kollekcióktól függően a dekor tapéta egyszerre teremthet luxust és extravagáns életérzést például a nappaliba, vagy költöztetheti a bájosság és az elegancia miliőjét a hálószobába. Decorate your life! Az öntapadós tapéta egyik igencsak nagy előnye a hagyományos változattal szemben, hogy mivel nem kell vizes alapú ragasztóval kenni, nem áll fenn annak a veszélye, hogy olyan felületek is ragasztósak lesznek – például a többi tapéta külső felülete –, amiknek semmiképp nem tenne jót, ráadásul a hagyományos tapéták. Modern tapétáink között a divatos stílusirányzatok kedvelői, és a trendkövetők találják meg kedvenceiket.


A választékban egyszínű és mintás felületek, csíkos és virágos mintázatok, bőrhatású felületek, és különféle geometrikus minták is helyet kaptak! Tapéta Modern tapéta. Hozzájárulok ahhoz, hogy a DekorHon. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. A csíkos tapéta kiválasztása előtt tehát egy fontos alapszabályt vegyünk figyelembe: hiába rendkívül látványos egy csíkos tapéta , nem szabad mértéktelenül használni.


Gyakran az is megteszi, ha a csíkos tapétát csupán a szoba egy–két falfelületén alkalmazzuk, ugyanis a túl sok csík részint zavaró lehet a szemnek, másrészt szélsőséges esetben fejfájást. A legtöbb extravagáns dekor tapéta , melyek magas színvonalú gyártási technológiával készülnek luxus tapéta anyagok beépítésével, megoldást jelenthetnek a tapétázást szeretők széles táborának.

Gyakran vannak díszes tapéta minták és díszítések, amelyek jellemzőek egy adott tervezőre, dizájnerre. Nem csak jól mutat, de rendkívül praktikus is: eltakarja a fal legapróbb sérüléseit is, és segít megóvni azt újabbak kialakulásától. Feleslegesen aggódik, mert a fürdőszobai tapéta vinylből készül, ezért vízálló, se a vízpárára, se a nedvességre nem érzékeny. Szintén értékelni fogja a tapéta konyhai alkalmazását, hiszen a konyhai tapéta jól mosható, sőt egy szappanos vagy mosogatószeres gyengébb kefével át is lehet súrolni.


Ez a fajta tapéta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések