2015. szeptember 4., péntek

Tölgy rönk árak

Tolgy ronk Akác , tölgy ipari és tűzifa minőség eladó. Tölgy és Akác fűrészipari rönköket kamionos tételben VÁSÁROLUNK! A gyártáshoz szükséges borovi, vörös és cédrusfenyő rönköket Oroszország Bajkál tó melletti (angarai) területeiről, az Uralból és Karéliából, valamint az ukrajnai magas Kárpátokból importáljuk, míg a lombos fák rönkjeit főleg magyarországi erdészetektől vásároljuk. A tűzifa ára a Gemenc Zrt. Tölgy rönk - Minőségi fűrészáru gyártás mátranováki fatelepen.


Igény szerint rendelhető fűrészáru.

Kínálok: szélezetlen ( bükk, tölgy , akác, hárs kőris, juhar). Mindezek árai nem szerepelnek az árjegyzékünkben a beszerzési árak állandó változása miatt. A tölgy egy igen kedvelt tüzifa fajta, ami a magas fűtőértékének és a hosszan tartó égésidejének köszönheti.


Hasított száraz kemény (bükk tölgy ) tűzifa, szellőző zsákos kiszerelésben akár nagy tételben is eladó. Jelen pillanatban még van egy éve a zsákban száradó fa. Vásárlásaink során alapvetően a kemény lombos fafajok tűzifáját, illetve a tölgy , akác, hárs, éger, erdei gyümölcsök rönkjét, valamint a tölgy , bükk és mézgás éger lemezipari rönkjét részesítjük előnyben.


Vételi szándékunk mennyiségi alsó határa rönk - és sarangolt választékok esetén egyaránt 20m 3. Tölgy : Magas fűtőértékű fafajta, érdemes nyáron kivágni, hogy legyen elég ideje száradni. Kérge vastagabb a bükkénél.

Az egyik legjobban használható (nemcsak tüzelésre). Sűrűsége miatt is sokan szeretik, jó tudni azonban, hogy ezt is időben kell felvágni, mert a. Tölgy deszka, fűrészáru, hársfa deszka, hársfa palló, éger deszka, égerfa palló, gledícsia deszka, gledícsia palló, tölgy padló fűrészáru, éger. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. A sokféle tölgy fűtőértéke közül kis eltérést negatív irányba csak a vörös tölgy mutat. Eladó akác tűzifa, tölgy tűzifa, gyertyán tűzifa, rönk tüzifa Békés Megye, eladó tüzifa, Tüzifa békés.


A fűrészüzemben kemény lombos fafajok, elsősorban tölgy és akác. A tőlünk vásárolt tölgy fűrészrönk a. Kiválóan használható kertépítéshez, támfalkészítéshez, mobil házakhoz. Tisztelt Érdeklődő! Társaságunk által forgalmazott hengeres fatermékeket az alábbiak szerint értékesítjük. Kedvező áron kínálunk Hajdúböszörményi fatelepünkön bőséges fafaj választékkal, nagy mennyiségben asztalos minőségű faanyagot.


Megrendelésre vállaljuk egyedi méretű akácfa gerendák fűrészelését. A rönkök és gerendák a gyárból úgy kerülnek ki, hogy rovartalanítva és gombátlanítva vannak: ez az egyszeri kezelés egy hónapos védettséget ad a fának. Baranya megye legnagyobb erdő- és vadgazdálkodója.


A természetvédelem a mindennapi munkánk meghatározó része. Iparifa-kereskedelem mellett a lakosság tűzifaellátásában is jelentős részt vállalunk. Az Ön által keresett lap ideiglenesen nem elérhető, a neve megváltozott, vagy eltávolították.

Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések