2015. szeptember 15., kedd

Gerendaház alapanyag

Cégünk a KÖHE csoport tagja. Mint megannyi konkurens vállalkozással ellentétben, mi vállaljuk gerendaház árainkat, azok nyilvánosak Mi garanciát vállalunk arra, hogy a munkafolyamat alatt a szerződésben meghatározott, előre közölt árakat nem lépjük túl, azokat a gerendaház építése alatt végig tartjuk! Gerendaház A kérdés örökzöld mint a felhasznált alapanyag. A válasz annál egyszerűbb: természetes anitallergén modern otthon, és a hangsúly az otthonon van.


Házainkat – a megrendelő kívánságainak megfelelően – borovi fenyőből, vörösfenyőből és cirbolyafenyőből építjük. Leginkább a borovi fenyőt javasoljuk, mert egyenletes és tömör a szerkezete, magas a gyantatartalma és sűrű „évgyűrűs” szerkezete van. A gyártási tervnek megfelelően, elemekre bontva és megszámozva érkezik az építési helyszínre az alapanyag.


RÖNK ÉS GERENDAHÁZAK FA LÉPCSŐÉPÍTÉSE A megrendelő elképzeléseinek megfelelően bármilyen típusú lépcsőzet kialakítását vállaljuk. Minden rönk- és gerendaház építőelemünk az egyéni kívánságokhoz és igényekhez igazítható. Design és elrendezés.


Testreszabható terveket és egyedi nyaralókat is kínálunk, amelyek követni tudják az Ön igényeit. A nyaralók legfőbb design elemei a kifinomultság és a funkcionalizmus – végül is egy kisebb rönkház a. Az ajtók, ablakok, lépcsők és az alapanyag választás pedig az áhított külsőt. A belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem szabhat határt.


A kortárs rönk- és gerendaház építészet városi minimalista részletekkel keveredve tiszta és egyenes, ezt a Honka Fusion termékcsaládja képviseli. A tradicionális megjelenést pedig. Alapanyag : hossztoldott, rétegragasztott fenyő, mm-es szerkezet. PERBO Multikomfort rönkházak, gerendaházak árak,online árkalkulátor, rönktípusok,gerendatípúsok leírásai.


A cég ötvözi a tradicionális gerendaház építési technikát a legmodernebb gyártási. Tömör, szögletes gerenda: a klasszikus finn gerendaház. Egy Cédrus gerendaház hőgrafikonja: A. A tömör gerendafal „lélegző” képessége és rossz hővezető illetve hőtároló. FAntázia Szabadon Kft.


Minden bizonnyal a fa volt az első alapanyag , amiből őseink első maguk készítette lakhelyüket építették kb. A faépítészet a késői középkorban érte el fénykorát, majd a 19. A tized milliméteres tűrésekkel kialakított illeszkedési profilok helyszíni kialakítása igen komoly feladat. Ezért a megmunkálást bonyolult felépítésű CNC vezérelt ácsipari megmunkáló központok végzik.


Az így kialakított alapanyag megfelelő szakértelemmel történő összeállítása garancia a kiváló minőségre. Mindkét esetben nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, műszárított fenyő, vagy cédrus legyen az alapanyag ! Lehetőleg északi származású fa legyen, mert ott a hideg miatt lassabban nőnek a fák, tömörebb, szilárdabb, jobb minőségű, időtálló alapanyagot szolgáltatva otthonunk megépítéséhez. A gerendaház belső atmoszférája össze sem hasonlítható a téglaházzal. A fa lélegzik, több milliárd apró, nyitott cella biztosítja a levegő részecskéinek bejutását a belső helyiségekbe.


Ezáltal egyfajta szűrt, tiszta levegő kerül a lakótérbe, egyáltalán nincs párazárás, és ez az oka, hogy ezekben a házakban. Rönkház, gerendaház , faház vagy téglaház? A rönkház kör keresztmetszetű rönkökből, a gerendaház pedig szögletes gerendákból áll. Faháznak számítanak a gerendaház , a rönkház és a könnyűszerkezetes faház is.


A korszerű gerendaház megőrzi a fa kiváló tulajdonságait, a hagyományos építési módokat, miközben. A magasan fekvő erdők sajátosságaként hosszú, hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartósságát, terhelhetőségét, rugalmasságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések