2015. szeptember 9., szerda

Liqui moly tető impregnáló

Liqui Moly adalékok raktárról. Hasonló termékek kedvező áron. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! SONAX CABRIO TETŐ ,TEXTILIMPREG 3ML. Megõrzi a szövetek puhaságát és légáteresztõ képességét.


Amúgy B variáció is lehet a sima cipő impregnáló. Tetőápoló tuti van, a másikat meg kell. A szövet puha és légáteresztő marad. Megvéd az olaj, zsír és szennyeződés okozta foltoktól.


Tesztek és vélemények. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! I have researched for some time, but found very little info. Here you will simply find the right product for 70vehicles with our Oil guide.


Made in Germany, quality products. Kiváló minőségű ápoló emulzió mindenféle (nem hasított) bőr kezelésére. Felfrissíti a színeket, óvja és ápolja a bőrt. Impregnáló hatású, a kezelt felületek selymes fényt kapnak. ML TEXTIL-PONYVA IMPREGNÁLÓ Translating in progress.


Ezeket az ulmi (Németország) kutatóközpontban fejlesztik ki, és Saarluisban (Németország), gyártják a cég korszerű gyárában. Vahendit on parim kasutada autopesu juures. Per tutti i tetti apribili. Nedvesség elleni optimális védelem.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Cabrio vászontető impregnáló 400ml. A Storm textil impregnáló spray különleges vízállóságot biztosít mindenfajta szövetből készült termék számára. Minden kabriótetőhöz. Kíméletesen és alaposan tisztít.


Permetezze a kabriótető-tisztítót az előnedvesített kabriótetőre. Ft Új alkatrészek minden típushoz. Megőrzi a szövetek puhaságát és légáteresztő képességét. Védelmet nyújt az olaj- zsírfoltokkal és szennyeződésekkel szemben. A LIQUI MOLY önálló cég marad a Würth-csoporton belül, Ernst Prost ügyvezető mara és a munkavállalók számára sem változik semmi.


Aki ismer, tudja, hogy számomra a társvállalkozók az elsők, így Ernst Prost. Polírozógépek, autókozmetikai termékek, autó külső belső ápolás szerek, eszközök. Hobbi és professzionális autósok részére. FőoldalAutófelszerelés, tartozék autóápolás vászontető ápoló anyagok cabrio vászontető impregnáló 400ml.


Ekkor, meleg motor mellett beleöntöttem a fél liter direkt félretett Castrolban felrázott Xado Stage (27ml) -t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések