2015. szeptember 2., szerda

Légycsapda beltéri

A termék beltéri használatra lett kifejlesztve, azonban fel lehet használni a szabadban is, de az eső és a nedvesség nem érheti. Csatlakoztassa a berendezést. Termékleírás: Egyszerűen használható. Beltéri légycsapda , db – os. Különféle beltéri helyiségekben történő ha.


Darázs- és légycsapda BioStop.

Hasonlítsa össze az árakat! Eltelt év és új termékkel bővült a VINEX Grizzly termékcsaládja. A szintén sajátmárkás te.


Elektromos rovarcsapda típusok háztartási, ipari és HACCP alkalmazásra. Kültéri légy és darázscsapdák. Kedvező ár, gyors szállítás. Home elektromos beltéri rovarcsapda IK 240. Kertes házban élők, tóparton nyaralók, hétvégi kertben tartózkodók számára hasznos lehet nagyon.


Különösen csapadékos időjárás után, amikor megszaporodnak a szúnyogok, megkeserítve ezzel a szabad tartózkodás idejét.

Miért jó egy rovarcsapda? Az elektromos rovarcsapdák fényre vonzódó rovarok ellen eredményesen biztosíthatják az adott terület rovarmentességét. A megsemmisítés működési elve alapján.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A bosszantó fekete szúnyogokat és a fehéret egyszerűen megsemmisíthetik - egy közönséges légycsapda szalag segítségével. Ha a beltéri növényeket a talajjal kapcsolatos feldolgozással és a rovarok kényelmetlen körülményeihez kötve közelíti, akkor bizonyos hatást érhet el. Fuvartér a legyek ellen: 4. Cimkék: Légy csapdák ablakba, kertbe, lakásba, légyirtó, légyölő, légyfogó, légy írtás, legyek, légy elleni védekezés, UV-s légycsapda , UV.


Eredetileg darazsak írtására készítettem, de utólag kiderült, hogy legyekre sokkal jobban működik. Szinte befektetés nélküli hatásos megoldás. A BIOSTOP darázs- és légycsapda minden olyan helyen alkalmazható, ahol problematikus a darazsak és legyek nagy számú előfordulása. Csalogató hatása és szexferomon-tartalmának köszönhetően hatékony, környezetkímélő alkalmazást tesz lehetővé.


Olyan speciális készítmény, amely azonnali és egyben tartós védelmet nyújt a rovarok ellen. A készítmény felületről történő. A Zero In légycsapda egy csali illatanyaggal (tertozéka) a tasak belsejébe csalogatja a repülő legyeket. A tasak vízzel feltölthető és a benne lévő csalianyag feloldódik.


Ablakba helyezhető légycsapda. A legyek és egyéb repülő rovarokat vonzó dekoratív légycsapda szagtalan és rovarirtószer-mentes.

Bármilyen beltéri helyiségben alkalmazható, akár gyermekszobában is. A csapda kialakításának köszönhetően nem láthatóak a befogott rovarok. Hetekig hatékony marad. Ventillátoros UV szúnyog és légycsapda - W. Különleges hatékonysággal (UV fény és szívó ventillátor) vonzza magához és pusztítja el a repülő rovarokat (legyeket, lepkéket, szúnyogokat és repülő rovarokat). Méreganyag és kemikália felhasználása nélkül.


Nem keletkeznek égéstermékek vagy szagok, nem szennyez. Nyestriasztó - otthoni 16Ft13Ft Meg. Biostop Plus ragasztós légycsapda db. Protect légy- és szúnyogirtó aeroszol 4ml. Légycsapda 4Ft5Ft Megtekintés-.


Eberstankey öntözőkanna Baby 4ml zöld. CMI akril tömítő feh.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések