2015. szeptember 28., hétfő

Leier castrum antik ár

Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. A cm-es köveket Castrum antik burkolatának elkészítéséhez vegyesen szállítjuk majd féle hosszúságban.


Egy különösen választékos és elegáns kerti burkolat sokrétű felhasználási lehetőséggel. Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! A falazat antikolással és finomszórással nemesített felülete biztosítja az építmény természetes kinézetét. Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet.


Antik felület Egyik kő sem hasonlít a másikra. A koptatás, a kövek egymáshoz verődése akaratlanul is letöri a kőéleket – így alakul ki a természetes, rusztikus megjelenés. A térkövek sorokba történő rendezésével egy természetes, mozgalmas megjelenésű egyedi burkolatban gyönyörködhet. Szín: marrone natúr, kagylóhéj, füstantacit, ír moha, gesztenye, riolitsárga, marrone antik , kagylóhéj antik , füstantacit antik , ír moha.


Vesele, prirodne i fino nijansirane boje, odnosno igra svjetlosti i sjene fine površinske strukture, unijet će živost u vaš vrt. LEIER Castrum antik – Füstantracit(5) LEIER Castrum antik – Füstantracit(5) LEIER Dom körkõ antik - Palaszürke (7x7) LEIER Hardline oldalél kiképzés. KOSÁR EGYEDI ÁR MEGRENDELÉS. Térkő- és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást.


Vagy 30-as téglából építené a külső falakat? Válaszfalait a centis válaszfal téglából építse. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.


Az életvidám, színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. Castrum Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálást illetően is. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. A termékeink megvásárlása.


Térkö árlista, betonlap árlista. Kedvezményes térkö ár egész évben! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ha ezt a térkövet választja, úgy fogja érezni, mintha ez a burkolat mindig is a kertjének része lett volna. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.


A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak. Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének. Természetes színvilága és felületkialakítása révén szépen illeszkedik a tradicionális, patinás környezetbe.


Javasoljuk, hogy vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések