2015. szeptember 21., hétfő

Finn gerendaház

A Kontio gerendaházak energiatakarékos otthont biztosítanak. Energiahatékonyságának alapját képezi a kizárólag az észak- finn erdőkből származó sűrű évgyűrű szerkezettel rendelkező borovi fenyő alapanyag (Pinus Sylvestris). A kimagaslóan magas minőség eléréséhez elengedhetetlenül szükséges legmodernebb szerkezeti.


Gerendaházak A honlapunkon látható minden ház egyedi tervezés-gyártás-kivitelezés alapján épült Magyarországon. A fa jól kombinálható más építőanyagokkal így a lehetőségek tárháza végtelen. Egyedi tervek alapján, a legmodernebb technológiával, számítógép által vezérelt gépsoron munkálják meg a kiváló finn alapanyagot, így biztosítva a pontos és precíz, méretre szabott építőanyagot.

Azóta is Európa egyik legnagyobb gerendaház gyártójaként szállít házakat a világ különböző részeire. FINNBÄR Magyarország. Finn rönkház és gerendaház.


Tervezéstől a kivitelezésig. Cégünk orosz és újabban finn gerenda-, rönk-, ragasztott gerenda-, kézi faragású rönk-, valamint könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozik. Néhány saját tervezésű és több tucatnyi, a finn Partnerünk által tervezett típustervvel rendelkezünk. A finn és magyar ízlés merőben eltér egymástól, a tapasztalatunk szerint Ügyfeleink igyekeznek egyéni elképzeléseiket az otthonuk tervezgetése során megvalósítani, a típusterveket legfeljebb ötletek gyűjtése céljából lapozgatják. Mint felelős családfő, bizonyára ön is aggódik szerettei épségéért.


Egyedi faház, rönkház, gerendaház készítése 3D látványterv alapján!

Rózsadomb-Guggerhegy csúcsán skandináv fenyőből ragasztott gerendákból épült rusztikus finn gerendaház eladó. Az alapozás , a garázs, és a felette lévő. Itthon ugyan vannak gerendaház ak, de azért nem olyan elterjedtek. A nagyrécsei ház azontúl, hogy 1millió forintba kerül, a leírása szerint külső és belső kialakítását tekintve exkluzív finn gerendaház.


HONKA rönkház különleges finn technológiával készült, melyekben a földszinti és tetőtéri egy légterű lakrész önállóan is. Honka PezoWOOD Ranta Magyarország Kft. Ft Csendes falusi környezetben eladó egy lakóház, mely több gyerekes családok részére is ideális. A nagy, ápolt kert és biotó egész évben felüdülést és kikapcsolódást biztosít. A ház finn (Honka) gerendaház , “A” minősítésű.


A Honkarakenne Ltd. PERBO Multikomfort rönkházak,gerendaházak árak,online árkalkulátor,rönktípusok,gerendatípúsok leírásai. Az EU belső piacán csak azok az ipari termékek hozhatók forgalomba, amelyek a rájuk vonatkozó termékbiztonsági követelményeknek megfelelnek. A CE jelölés e megfelelést tanúsítja.


Az ilyen jelöléssel ellátott termék. A barátságos, hívogató kis vadászház zöld ablakokkal igazi dísz a vadon közepén. Az épület finn gerendaház , mely pontosan beleillik ebbe a vadregényes környezetbe.


A fának ezt az egyedülálló szépségét és egészségét hosszú távon a természetes alapanyagú felületkezelés őrzi meg. Szaunaház építés minőségi előregyártott elemekből.

Az alábbiakban megtekintheti összefoglaló árainkat. Gerendaház építés finn szaunával és szaunakályhával többféle méretben. Az alábbi árak forintban értendőek, tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések