2018. március 13., kedd

Öntött üveg

Hőkezelés (ellenőrzött hűtés) után az üveglap felhasználható. Az úsztatott eljárás által rendkívül precíz felszín, sima felület, és a más technikákkal készített húzott és öntött síküvegekhez képest tökéletesebb optikai adottságú üveg jön létre. A Drót üveg speciális öntött síküveg. Néhány típusa hasonlít a Katedrál üvegekre. Belsejében keresztirányú drótszövés található ami nehezíti az üvegen a keresztüljutást, illetve törés esetén a darabjai egyben maradnak.


Fehér és színes (sárga, bronz) üvegtípusok fellelhetők.

A tiffany üveg nagyszerű újítás amely rézfóliás eljárással készül. Kis méretű hajlított felületű tárgyak előállítása esetén tökéletesebb formaalakítást tesz lehetővé. Van otthon egy üveg eceted? Ez a legjobb takarítási trükk, amit el tudsz képzelni.


Nagyon kíváncsi leszel, működik-e tényleg! Valószínűleg a 60-as években készült. Törésállóságuk jó, könnyen formálhatók, ragaszthatók és kiválóan megmunkálhatók. Felhasználhatóságuk bel- és kültéren egyaránt rendkívül.


Konyha, fürdőszoba és lakás felszerelési cikkek online forgalmazása.

Célunk, magas színvonalon, kiváló minőségű és minden esetben ár-érték arányos konyha, fürdőszoba, és lakás-felszerelési termékek forgalmazása, így nyújtva mindenben a lehető legjobbat minden régi és új vásárlónknak. Piaci trendek átalakulását ismerve, a vásárlóink. Mi vagyunk az egyik legismertebb öntött üvegüveg gyártók és beszállítók. NTÖTT ÜVEG , KÍNÁLÓ, ASZTALKÖZÉP, CSISZOLT TALPPAL, KÉPEKEN LÁTHATÓ SZÉP ÁLLAPOTBAN. TMÉRŐ: CM, MAGASSÁG: CM.


Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalam, régi dolgokat, használt cikket kínálok. Minden esetben elektronikus számlát állítok ki, ha papír alapú számlát kér, kérem jelezze. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. A Skeppshult öntöttvas edények használata egészséges, semmiféle kémiai. Az “U” profil üveg , kopolit üveg színtelen, zöld vagy sárga színű, lapos, U alakúra hengerelt, öntött építészeti üveg.


Nyers, sima, mintázott felületű vagy egyirányú huzalbetét alkalmazásával készül. A gyanta víztiszta dísztárgyak kiöntésére, művíz kialakítatásra alkalmas. Nem önthető közvetlenül polisztirolra, ABS-re, általában sztirolban oldható hőre lágyuló műanyagokra. Reklámanyag belehelyezhető, könnyen cserélhető.


Olasz árazógépek és címkék az importőrtől. Kétsoros egységáras árazógépek! RAZÁS itt kezdődik! Az általunk gyártott mosdók öntött márványból készülnek.

Már maga az anyag is magas színvonalat sugall, az öntött márvány látványa és tapintása is a gránitét idézi. A legtöbb mosdó készítéséhez használt kerámiánál sokkal ellenállóbb anyagról van szó, amelynek szilárdsága is figyelemre méltó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések