2018. március 2., péntek

Diego veszprém tapéta

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Széles szín- és mintaválaszték, exclusive kínálat Természetes. Tapéta Design tapéta.


Desgin tapétáinkat különös gonddal válogattuk össze, hogy sokféle stílusban megtalálhatóak legyenek az élethű, szinte poszterhatású mintázatok. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta.

A DIEGO egy kiskereskedelmi franchise hálózat, amely laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, padlószőnyeg, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmével foglalkozik. Magyarországon több mint DIEGO áruház várja az érdeklődőket! Felújításhoz, átalakításhoz, lakásszépítéshez válassza az Önhöz legközelebbi áruházat!


A Diego kedvező árú ajánlatait a havi rendszerességgel megjelenő, jelenleg tehát Április hónapra vonatkozó akciós újság oldalain böngészheti. Diego katalógus ( Diego katalógus 04) elérhetősége a következő: itt. Tekercses vinyl padló.


A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát. Fürdőszobába, konyhába ajánljuk.

Részletes leírás és ismertető a szolgáltatásodról. Tapety s prírodným vzorom. Az ország legnagyobb tapétaboltja ezer féle tapétával, lakókörnyezetünk otthonosabbá tételéért. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. A profil illetve habosított tapéta a minták térbeli, a duplex alappapírra kerülő felület felhabosított festékkel, dombor mintásra alakítható.


Egyrétegu tapéta , sima felületu, a legközelebbi tapétázásnál makulatúraként (alaptapéta) is használható. A széleit lehet egymásra ragasztani. A tapéta a reneszánsz idején vált ismertebbé. Gyártásukban a Francia Királyság és Anglia járt az élen.


Idővel a tapéta a pazar nemesi kastélyokból átterjedt a polgári házakba is, úgy is mondhatnánk, hogy elnépiesedett. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Függöny: A DIEGO függöny kínálata mára 5féle függönyből álló palettává gyarapodott, melyek színvilágukkal, struktúrájukkal minden igényt kielégítenek.


Trendik a bőr, a kőhatású, a fa és a retro mintás tapéták. Színben a metál színűek hódítanak. Please provide your verification details which will be used for claim procedure.


A Poldecor folyékony tapéta kizárólag természetes összetevőkből készül.

HANG- ÉS HŐSZIGETELÉS A folyékony tapéta csökkenti a zajszintet, hőszigetelő hatásának köszönhetően energiát takaríthat meg. Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 52. Készleten lévő, azonnal szállítható akciós tapéták! Kiárusítás csak a készlet erejéig!


Mind osztályú hibátlan tapéta , de a gyár nem gyártja tovább ezért a megmaradt tapétákat akciósan kiárusítjuk! Szegélylécek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések