2018. március 28., szerda

Lazúrozás

Use code GIFTfor Off on Sale Items. A fa megmunkálására számos módszert ismerünk, ide tartozik a lazúrozás is. Lényege, hogy az erezetét, természetes mintázatát láttassuk, kihangsúlyozzuk. A fa minőségétől és jellegétől függően különböző lazúrfestékeket használhatunk.


A puhább minőségű fa anyag többet, míg a keményebb, masszívabb fa anyag.

Fess Te is Janival lambériát! Csiszolj, portalaníts, alapozz, lazúrozz két rétegben és csodáld meg a végeredményt! A lazúrra vagy a pácra felhordott lakk minősége, kopásállósága. Tisztasági festés árak. A jobb minőségű vékony és vastag lazúrok eleve tartalmaznak UV- szűrőt de ezt mindig érdemes leellenőrizni.


Kültéri használatnál az UV és gombavédelem elengedhetetlen, ehhez a lazúrozás előtt vigyünk fel a felületre speciális gombaölőt és ha nincs a lazúrban UV védő, akkor ilyen adalékot is. A puhafa szívóképessége erősebb, a keményfáé gyengébb, a kisebb nedvesség tartalmú fa több, a nagyobb nedvesség- vagy gyantatartalmú fa kevesebb anyagot szív magába. A fából készült tárgyaink védelméhez a megfelelő anyagot kell válasszuk.

Két-három rétegben lazúrozás, rétegenként csiszolással. Lazúrozás Budapesten és környékén. Lazúr: kissé áttetsző, nagy UV védelmet biztosító anyag kül- és beltéri felhasználásra. Különösen ajánlott lazúrozás előtt, így kevesebb festék szükséges a felület bevonására.


Amennyiben nem alkalmazunk alapozót, rétegben ajánlott a kence felvitele. Nem alkalmas gombafélék és farontó bogarak elleni védelemre, így alapozó használatát nem helyettesíti. Speciálisan erre a célra való lazúrozóecsettel szokták létrehozni, de használhatunk disznósörte oszlatóecsetet vagy akár közönséges, erős sörtéjű festőecsetet is. Tavasszal egy napot töltöttem azzal, hogy lecsiszoltam a felületet, majd beeresztettem ápoló olajjal.


Színtelen olajat választottam, de még így is jól látható a felület átváltozása, felfrissülése, hiszen a padló régi fényében ragyog! Vizes lazúrozás előkészítése natúr, puhafa elemeken: - Csiszol majd portalanítsd a felületet! Hordd fel a felkevert Lazurán Aqua Favédő 3invizes bázisú vékonylazúrt!


A termék favédő adalékokat tartalmaz, egyéb favédőszer használata nem szükséges. Az első felfestett olajréteget száradni hagyták, majd erre több, leheletfinomságú további festékréteget oszlattak el. A lazúrozás technikáját is a németalföldi festők dolgozták ki először.


Ezek a színek áttetszőek voltak, és látszott az alatta lévő kompozíció. A kép fokozatosan változott a ráfestett rétegektől.

Olyan festési eljárás, mely során a fa felületek lefestését követően látszó marad a fa erezete. Kimondottan fa felületekre való. Igénybe vett, időjárásnak kitett felületek kezelése javasolt, a tartóssága végett. Kétévenkénti frissítés ajánlott, egy rétegben.


Tapasztalt csapatunk vállalja: szobafestés, tapétázás, antikolás, díszítőfestés, lazúrozás , mediterrán festés minden épületre, tökéletes munkával! Ismerjen meg bennünket Ön is! Tovább a bemutatkozásra. Hívja a Kőszegi lakásfelújító-t.


A favédelem leggyakrabban alkalmazott módja a lazúrozás. Több színben választható, továbbá adalékanyagaik révén megvédik a fát az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól és az elszíneződéstől. Urak asztala vendéglő ebédkiszállítással.


A jelenlegi rendelkezésnek megfeleően vendéglőnk éttermi részét bezártuk. A ProBuild-Bau több mint éves tapasztalattal rendelkező generál kivitelező cég, mely szauna tervezéssel és építéssel is foglalkozik. Fő célja a hosszútávon tartós minőségi munka kivitelezése, az ügyféli kívánalmak kielégítése, a komfortos környezet kialakítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések