2018. március 16., péntek

Tura tüzép telep

Fatelepünkön megtalál minden fa- és fűrészárut, ami az épületek szerkezetéhez vagy belsőépítészeti kialakításához szükséges. Termékeink közt megtalálható minden ami az építkezések, felújítások és átalakítási munkálatok esetében csak szükséges lehet - epitoanyagkereskedes oroszlany. Hévízgyörk Ady Endre utca. Címkék: építőanyag, linde gáz, tüzelőanyag, tüzép – telep.


Maros Épker Építőanyag Kereskedés, Rákóczi Ferenc Út 112.

Isaszeg és környékére építoanyag. Termékkínálatunk csakis a legjobb ismert hazai és nemzetközi építőanyag gyártóktól. A hagyományos tüzép széles árukínálatával és a modern építkezés minden kellékével állunk rendelkezésükre.


Az építőanyag forgalmazás elitjében. Minden telephelyén megtalálhatók például a Lasselsberger – Knauf Kft. Telephelyünkön minden építési anyagot megtalál alaptól a tetőig.


Keressen fel bennünket, képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére a választásban.

Amennyiben építkezik, felújít vagy egyszerűen szebbé akarja varázsolni környezetét, keressen fel minket! Cégünk több tehergépkocsijával fuvarozást vállal. Az eddigi tapasztalatok alapján kialakított beszállítói kapcsolataink. Gipszkarton, Szigetelés, Vakolatok, Poranyagok, Burkolástechnika, Műanyag nyílászárók, Beltéri ajtók, épitőipari szerszámok, festékek.


Magyar Cetelem Zrt. Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó. A fa újratermelődő nyersanyag, ezért bizonyos mennyiségben mindig rendelkezésre fog állni. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.


Cégünk éve van jelen a piacon, Gyáli és nemsokkal később Ócsai telephelyünkkel. Tura keresésre adott találatai. A vállalkozás családi formában működik, ahol három generáció közreműködésével dolgozunk a vevők mind magasabb szintű kiszolgálásáért. PÍTŐK ÁRUHÁZA, Oroszlány. Még több információ a tüzép helyek oldalon.


Teljeskörű tájékoztatás, anyagköltség számítás, országos kiszállítás.

A Huf-Bau Franchise rendszer tüzép telepből áll, amely építőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. A Huf-Bau partnerei nagy múlttal rendelkeznek az építőanyag-kereskedelemben. TISZTELT VÁSÁRLÓINK! Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Tüzépeinken magasan kvalifikált.


Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron. Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések