2018. március 9., péntek

Tűzvédő festék

Az első acélszerkezeti tűzvédő festékeket a 70-es években alkalmazták, azóta a folyamatosan szigorodó tűzvédelmi törvényeknek köszönhetően felhasználásuk mértéke radikális ütemben nő. A tűzvédő festék felhasználása, beépítése csak az ÉMI Kht. Tűzvédelmi Osztálya által kiadott. Pontosabban, a hőre habosodó tűzvédelmi festék olyan bevonat, amely hő hatására kontrollált mértékben az eredeti vastagságának a többszörösére duzza és olyan nagyszámú apró buborékból kialakult szénbevonattá alakul, amely hőszigetelő.


Tisztelt érdeklődő!

Köszönjük, hogy eljött hozzánk. Tűzgátló válaszfalakhoz, és ajtókhoz,faláttörésekhez. Hensotherm 3KS – beltéri és kültéri változzattal engedélyezett tűzvédő festék fémre. Az IMPA több, mint éve foglalkozik a szerkezetek tanúsított tűzvédelmi megoldásának kutatásával és fejlesztésével. A tűzgátló festék termékcsalád szigorú ellenőrzéseken megy keresztül.


Ecsetelés: A Polylack A viszkozitása lényegesen nagyobb a hagyományos festékeknél, így egy rétegben nagyobb mennyiség hordható fel. Az egyes rétegek között ki kell várni a minimális száradási időt, ami szobahőmérsékleten 2-óra.

Ecsettel az átlagosan felhordható. Favédő- és alapozó, tűzvédő festék (10) Vastaglazúr, oldószeres Vastaglazúr, vízbázisú. HIHETETLENÜL OLCSÓ TŰZVÉDŐ FESTÉK FÁRA: CHAR fára.


Nagyobb felületre inkább egy vagy több a kg-os vödörben rendeljen az gazdaságosabb. Kiváló tűzvédő festék fára, Tört fehér színű, rusztikus anyag. Alap igazság mindenféle festés esetén, hogy a festék akkor tapad jól a fémhez, ha az tiszta, pormentes, rozsdamentes,. Tűz hatására kiterjed az.


Mind a(z) találat megjelenítve. Vizes alapú, habosodó emulziós bevonat tűz elleni védelemre. KOPÁSÁLLÓ tűzvédő festék (bevonat) fára kg. Spanyolország legnagyobb tűzvédelmi bevonatrendszereinek gyártója, a Barnices Valentine SAU.


A cég C-Therm S 9HB típusú acélszerkezeti tűzgátló festéke – a forgalmazó Carsystem Hungária Kft. MI Építőipari Műszaki Engedélyt kapott. Az adatok a matt normál változatra vonatkoznak 20°hőmérsékleten és relatív légnedvességen.


A kombináció tűzvédő kutatólaboratóriumunk abból a célból végzett hosszú kutatásának az eredménye, hogy ugyanolyan általános jellemzőkkel rendelkező terméket fejlesszenek ki, mint a bútoriparban használt hagyományos, poliuretán termékek, kombinálva egy.

Faanyagvédő szerek. Farontó rovarok és gombák elleni faanyagvédő szerek. Az acélszerkezeti tűzgátló festékekkel kezelt felületeken tűz hatására. Kiváló és magas minőségű tűzvédő festék elsősorban a felső tartományban: és 1perc közötti.


A cég fő tevékenysége FESTÉK és TISZTÍTÓSZER nagykereskedelem A jogelődünk, a SZIN-KER Kft. Vizes tűzvédő festék fémre 36percre. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől! A színtervezésnél előfordulhat, hogy Ön olyan színt választ a kollekcióból, amelyre a festékgyáraknak nincs kidolgozott receptúrája.


Tikkurila, festés, dekoráció, díszléc, glettek, szigetelés, beltér falfestés, homlokzatfestés, szerszámok, ipari festékek, tűzvédő festék. Eredeti szintetikus festékhígító, ecsetkímélő. Alkid műgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál.


Agresszív, felmaródást okozó oldószereket nem tartalmaz, de a lakkbenzinnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések