2020. január 16., csütörtök

Szellőzőrács 100

Minimal szellőzőrács inox 6x100cm hátfallal. Az épített kandallók elengedhetetlen alkatrésze a szellőzőrács. A tűztérben az égés során keletkezett hőt a kő-,.


UNIVEX ND szúnyoghálós fix szellőzőrács Ø100mm 153x149x49mm 1. Kör alakú bútorrács, szellőzőrács strapabíró műanyagból.

ROVARHÁLÓS KEREK SZELLŐZŐRÁCS 100MM ÁTMÉRŐJŰ és még 1termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony klíma berendezést, elszívó ventilátort, döntsön Praktikusan! A bútor elemekbe, ajtólapokba bemarható szellőző rácsok a leghatékonyabban és egyszerűen oldják meg ezeket a lokális szellőzési igényeket. A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a -os áfát.


Szellőzőrács MV100VK ereszelem D100. MŰANYAG SZELLŐZŐRÁCS 187X1GRAVITÁC. Kiválló minőségű ABS anyagból készült, ami ellenáll a nap UV sagarainak (nem sárgul be).

Ez a szellőzőrács csiszolt acélból készült, mely rendkívül ellenáll a rozsdásodásnak. A szellőzőrács belső része könnyen levehető, így biztosítva a könnyű tisztítást. Kandalló építésekor a keretet kell fixen beépíteni,a rácsot a kandalló teljes elkészülte után lehet bepattintani. NovingAIR lei 4A szellőztető rácsot belsejéből szerelhetjük fel olyan területeken, ahol kívülről való hozzáférés nem lehetséges.


Ha minőségi épületgépészeti termékekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. A hosszanti nyílások mérete 7xmm. OBI szellőzőrács System 1- 1állítható fehér (0) OBI ventilátor System 1csőbe szerelhető. Szervertermek klimatizálása. Szállítási idő: - munkanap.


A rácsok kisebb helyiségek pl. Egerben éve foglalkozunk kandalló, kemence építéssel. A legmodernebb fűtési követelményeket kielégítő fatüzeléses öntöttvas tűztereket vagy központi fűtésre köthető vízköpenyes tűztereket építünk be.


Szélesség 1mm, hosszúság 6mm. Tovább olvasás Kevesebb leírás Videók. Amit mások mondtak. A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE: Értékelés írása.

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel! VMVM fém szellőzőrács alkalmazható szellőztető rendszerekben a levegő befújására és elszívására.


Fehér és natúr acél színben kapható, préselt fix lamellákkal felszerelt kivitel. VENTS Gravitációs zsalus MV fehér 186x1mm szellőzőrács VENTS Gravitációs zsalus MV fehér 186x1mm szellőzőrács A képek illusztrációk a színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek. Dalap Műanyag állítható szellőzőrács barna csőcsonkkal DALAP GP 1RUNF BROWN vásárlás 7Ft! VENTS MV 1VJ gravitációs zsalu ára most csak 9Ft.


Vásároljon olcsón webshopunkból. Ft -os kedvező áron online megrendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések