2018. március 8., csütörtök

Napraforgó vetőmag árak 2017

Mi kizárólag eredeti fémzárolt kukorica és napraforgó vetőmagot értékesítünk, eredeti zsákos kiszerelésben. Az árak magukban foglalják a gombaölő szeres csávázást, a vetőmag MgSZH szabványnak megfelelő minőségben van. Kizárólag számlával (fordított áfával áfakörösöknek nettósan). Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Számlát tudok adni!

Büszkeséggel tölt el minket a közel -os piaci részesedés a napraforgó vetőmag piacán. Napraforgó LEvetőmag szerkezetváltás miatt eladó! Kezdetben csak a környező gazdákat láttuk el kedvező áron Pioneer kukorica és napraforgó vetőmaggal, a későbbiekben már az egész Magyarország területéről érkeztek vetőmagért. A fajtakínálat módjával bővül, kizárólag a legjobb minőségű ellenőrzött, GMO mentes fajtákkal, a legkedvezőbb árak kíséretében.


Adjon le előrendelést kedvező áron, rendeljen tőlünk 0-24-ig telefonon vagy webáruházunkból! Az árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek és az áfát-t nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A fenti tételeket megrendelem a Lajtamag Kft.


NS SUMO SUN napraforgó vetőmag SUMO (Express) technológiás 150.

További információk a képen Kiszolgálás kereskedőn keresztül. Mi az amit nyújtunk, miért érdemes nálunk vásárolni? Vetőmag Szövetségnek nagyobb mennyiség esetén árengedményt adunk amennyiben. HD jelölés kisebb kockázat az időjárásra, de normál időjárás esetén is többlet termés érhető el.


Dekalb kukorica vetőmag = 80. A tavalyinál több, csaknem 2ezer tonna napraforgót takarítottak be Békés megyében a gazdák. Ez a mennyiség átlagosnak számít,.


Kiemelkedően stabil termésszint és olajtermés. Hatalmas zöldség vetőmag kínálat a ZKI webáruházban. Kukorica, paprika, paradicsom, valamint sok más zöldség vetőmagunk közül választhat, legyen a háztartásában akár kiskert, hobbi kert. A talajlakó rovarok a ható-anyaggal érintkezve pusztulnak el. A Force CS csökkenti a tőszámveszte-séget és növeli a termésbiztonságot.


Ebben a rohanó világban internetről rendelni már több mint biztonságos és bárki számára elérhető. Legyen az kukorica, napraforgó vagy repce vetőmag. Házhozszállítást saját járműparkunk segítségével vállaljuk, így nemcsak az ország, hanem a világ bármely pontjára tudunk vetőmagot küldeni, szállítani. Az Euralis Kft kiváló minőségű, herbicid toleráns napraforgó , kukorica, cirok és repce hibrid vetőmagokat forgalmaz. Nekünk volt évekig, Imeria és Klarika.


Tavaly már elhagytuk az Imeriat, jövőre meg már Klarika se lesz. Az Imeria ugymond alacsony növésü, extra vastag szárral valamit kutya nagy tányérokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések