2018. március 5., hétfő

Antik tégla kft szombathely

Antik tégla burkolat termékek, és antik építőanyagok forgalmazása. Védd a természetet, használj újrahasznosított. Nyitva tartások Antik Tégla Kft. Cégünk burkolóanyagok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik.


Padlástégla helyett ajánljuk!

A bontott tégla ill. Elegáns burkolata lehet homlokzatának, boríthatja vele kandallóját, nappalija falát, vagy éppen díszítheti vele kerítését. A lehetőségek száma korlátlan, csak a képzelet szabhat határt. Munkaidőben: Antik Tégla Kft.


Cipőt a cipőboltból, szeletelt téglát az Antik Tégla KFT. Kiszolgálás nagy raktárkészletről, vagy megrendelés alapján az egyedi igényeket figyelembe véve határidőre. Forduljon hozzánk bizalommal!


A szeletelt tégla piacon egyedülálló termékünk az antik téglaszelet, melyet belső szeletekből készítünk speciális koptató gépekkel.

Különleges koptatott, antikolt felülete vásárlóink kedvelt burkolata, speciális felülete egyedi megjelenést biztosít kül- és beltérben egyaránt. Acsádi Ignác utca 13. Szombathely Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Tekintse meg vágott tégla padlóburkolatainkat is! Nagyon látványos, és kedvező áron, korlátlan mennyiségben rendelhető!


Kínál Antik Tégla Burkolat - Mozaik vágott szeletelt tégla : Antik Tégla Burkolat - Mozaik 4. Dekornak bélyeges - címeres tégla szintén elérhető nálunk. Látogasson el telephelyünkre! E tégla külső része ugyan úgy használható, mint a teljes méretű tégla , előnye, hogy olyan esetben is alkalmazható, amikor a teljes téglák használata méretük vagy súlyuk miatt már nem járható út.


Az Antik Tégla Kft. Burkoláshoz a legjobb választás a vékony szeletelt tégla. Ami érdekel minket: piros színű, padlástégla, nagy és kisméretű bontott tégla , régi kézi vetésű cserép, érdekes, különleges téglák, mozaiklapok.


Ha minőséget szeretne válassza az Antik Tégla Kft. Bontott tégla és antik tégla burkolat válogatott minőségben, hogy Önt ne érje csalódás! A vágott felület nem igényel további munka és időigényes tisztítást, és hatalmas előnye a régi padlástéglával szemben, hogy korlátlan mennyiségben rendelhető, beszerzési nehézségek nélkül! Vágott tégla padlástégla helyett!


A vágott tégla cm-es vastagságban, betonajzatra ragasztással ajánljuk.

Weitere Daten im Impressum. Persönliche Besichtigungen sowie Selbstabholung nach vorheriger Absprache. Valódi, piros színű téglából vágott, szeletelt tégla falburkolatnak, és f. Természetesen, nem csak szeletelt tégla áruinkat fuvarozzák.


A jó elosztású, alacsony rezsijű lakás, remek választás. Szeletelt tégla burkolatok, az Antik Tégla Kft. Antik és retro építőanyagok adás-vétele, és szeletelt bontott tégla termékek gyártása.


Ezzel a kerítéselem tökéletesen illeszkedik a térkőburkolathoz! Majdnem 2éves tégla !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések