2018. március 6., kedd

Páraáteresztő szalag

Páraáteresztő szalag polikarbonát lemezekhez, megakadályozza, hogy por kerüljön az üregekbe, és nem engedi be a nedvességet sem. Elérhető legnépszerűbb szélességekben, köztük mm-ben, mm-ben és 50mm x m. A táguló szalag egyúttal ellátja a párazáró és páraáteresztő funkciókat is egy munkafázison. Soudal Window System- az ablakok szigetelé- sének és tömítésének rendszere, melyhez tartozik a poliuretán hab, párazáró és páraáteresztő szalagok.


Az így leragasztott lemezvégekre minden esetben alumínium vízorros végzáró profil kerül.

SWS FOLIENBAND OUTSIDE - rugalmas, egy vagy kétoldalasan öntapadó, vakolást biztosító szövettel bevont páraáteresztő szalag , mely tökéletes megoldást jelent szemöldökfa nélküli szerkezet szigetelő rétegének a tömítésére. A butil réteg minden építési aljzathoz tökéletes tapadást biztosít. Felhasználási terület: rétegű, páraáteresztő tetőfólia, réteg PP flíz között, páraáteresztő , vízzáró membrán egyszeresen (a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre fektethető alátétréteg.


Illbruck DUO szalag. Legnagyobb előnye, hogy nem kell külön belső és külső szalagot előkészítenünk a RAL beépítéshez, mivel a DUO szalag sajátossága, hogy a környezet páratartalmára reagál, és megváltoztatja önmaga tulajdonságait. Védelmet nyújt a pára a szigetelésen való behatolása ellen.


Lehetővé teszi a pára eltávozását az épületből.

Páraáteresztő végzáró szalag 42mm méter, Az üregkamrás polikarbonát lapok nyitott kamravégeinek lezárására használjuk. Az alsó végeket pára áteresztő szalaggal, a felső végeket pára záró szalaggal ragasszuk le! A szalagok segítenek a bent rekedt nedvességet kiszellőztetni és így gátolják a, PolikarbonátFutár. A védőpapír (liner) nélküli tekercsek 1 és 50m hosszú tekercsekben érhetők el.


A RAL beépítés során, a tartó és szigetelő funkciót is ellátó PUR-hab külön védelmet kap olyan formán, hogy a belső tér párájától egy párazáró szalag védi, míg a szellőzését a külső oldali páraáteresztő szalag biztosítja. Páraáteresztő – Porzáró szalag MAX – Breather (MB) Műszaki adatlap – Műbizonylat – Gyártói Megfelelőségi Nyilatkozat A felhasználásra vonatkozó információink tanácsadásunk, legjobb tudásunk szerint történik. Felhasználás: páraáteresztő tetőfóliák, valamint lég-és párazáró fóli ák áttöréseihez. Párazáró szalag ragasztása Válassza le a védő szalagot a butyl rétegről és henger segítségével nyomja erőssen az alapfelülethez ( lásd 10.kép ) A szalag képes megóvni és szigetelni a keretet hónapig önállóan is, a csapóeső, szél, UV és fagy okozta káros hatásoktól, amennyiben a kivitelezés homlokzat szigetelési szakasza elhúzódna. Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


A greenteQ VARIO szalag belül légzáró és párazáró tulajdonságokkal. Tisztelt Ügyfeleink! Ez a fugatömítő szalag a magasépítészetben a csatlakozó fugák és csatlakozások külső, csapóeső-biztos tömítésére szolgál. A TP6illmod eco ablakok beszereléséhez, fém-, fa- és konténer-szerkezeteknél használatos.


Termékeink között megtalálhatóak különféle kétoldalas szalagok, Duct tape szövetszalagok, Kamera tape, csomagoló szalagok, szigetelőszalagok, papír maszkoló szalagok, öntapadó butil és alubutil szalagok, alu- és alugőzölt szalagok, párazáró és páraáteresztő szalagok. A polikarbonát vagy plexi bordáslemezek egyik végét a párazáró ragasztószalaggal, a másikat pedig a páraáteresztő ragasztószalaggal célszerű lezárni, hogy a beépítéskor a lapok belsejébe bezárt levegő nedvességtartalma idővel kiszellőzhessen, így elkerülhető legyen a lapokon belüli párakondenzáció.

A páraáteresztő szalag felragasztása a külső oldalra A műanyag ablak külső oldalán lévő fóliát a falhoz, illetve az ablakhoz kell ragasztani. Ez a speciális fólia védi a pur-habot, de egyúttal ki is ereszti a párát, megfelelő mértékű szellőzést biztosít. A héjazat alatti tetőszerkezetek védelmének elengedhetetlen tartozéka a tetőfólia. PÁRAÁTERESZTŐ ÉS PÁRAFÉKEZŐ TETŐFÓLIÁK.


Megvédi az esetlegesen a fedési anyag síkja alá bejutó nedvességgel szemben a hőszigetelő és térelhatároló szerkezeteket. A párazáró szalag a magasabban fekvő nyitott cellavégek lezárására, míg a perforációval ellátott páraáteresztő szalag az alacsonyabban fekvő nyitott cellavégek lezárására szolgál. Köszöntjük Önt a NEOSIL Kft.


Vegyi anyag nagykereskedelmi cégünk kínálatában az alábbi termékkörök találhatóak meg: szilikon, tömítő, acryl, purhab, ipari spray, ragasztó, fólia, szalag. A belső oldali szalag lég- és párazáró tulajdonságú, míg a másiknak a külső oldali vízzárás mellett az esetlegesen bejutott nedvesség szabad távozását is biztosítania kell. Ahhoz, hogy a szalagok csatlakozása megfelelő lehessen, szükség van az egyenes, általában az ablak beépítése előtt már kivakolt falkávára, illetve az épületnek is lehetőség szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések