2018. március 13., kedd

Ravazdi erdészet tüzifa árak

Természetesen a tűzifa kereskedők is élnek valamiből: ha drágábban szerzik be, akkor kénytelenek drágábban is adni. Nagyon fontos itt felhívnunk rá a figyelmet, hogy a túl olcsó tűzifa komoly etikai és minőségi kérdéseket vet fel (ezért szerencsés, hogy megtalálta ezt az oldalt). Az árak tő melletti árak , az ÁFA értékét tartalmazzák.


Ravazdi erdészet tüzifa árak

A szállítási lehetőségekről, valamint közbenső rakodóról és MÁV rakodóról történő vásárlásról bővebb információért keresse erdészeteinket. A hasított, darabolt tűzifa a Zselici és Szántódi erdészeteknél elérhető termék! MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14.


Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem. BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35. A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó. A részletes árjegyzék az egyes erdészetek székhelyén található. A Balatonfüredi Erdészet telephelyén található tűzifa udvarunk, ahol feldolgozott állapotban kerül értékesítésre a tűzifa.


A súly megállapítása hitelesített mérleggel történik. A kugli illetve hasított konyhakész tűzifa 2 illetve cm-es hosszméretben is rendelhető. Irányadó árak havonta változhatnak.


A változásokról honlapunkon tájékozódhat. Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából. Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Négy erdészetünk közül a Győri és Jánossomorjai Erdészet főleg lágy lombos, a Kapuvári és a Ravazdi Erdészet főleg kemény lombos fa fajösszetételű.


Tűzifa értékesítése során jellemzően a FA-PIAC Magánerdészeti Kft. A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta. Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. Tüzifa kitermelésünk környezetkímélő, mert az erdőből származó fahasábok elégetése is lehet korszerű, sőt gazdaságos megoldása otthonaink fűtésének.


Az Ön által keresett lap ideiglenesen nem elérhető, a neve megváltozott, vagy eltávolították. Tisztelt Érdeklődő! Társaságunk által forgalmazott hengeres fatermékeket az alábbiak szerint értékesítjük. A fenti tűzifa választékok házhozszállítása Sopron, Balf, Sopronkőhida, Ágfalva, Fertőrákos és Brennbergbánya területére ingyenes, ha a vevő legalább űrmétert vásárol.


Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. Vásárolja meg téli tüzelőjét, de csak okosan! Tájékoztatjuk, hogy a honlap optimális kialakítása és folyamatos javítása valamint a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. Száraz, tömörítet, kályhakész tűzifa felelősségteljes, legális forrásból. Hálós kalodás tüzifa.


Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. Nagy István agrárminiszter kitüntetésben részesített erdészeti szakembereket. A kitüntetések ünnepélyes átadása azonban a járványügyi helyzetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések