2018. március 30., péntek

Antidecubitus alátét mosható

A papírvatta több rétegből álló, nedvszívó maggal és polyetilén védőfóljával ellátott betegalátét. Az alsó védőfólia nem ereszti át a folyadékot. Gyógyászati segédeszközök és egészségmegőrző termékek webáruháza.


Olcsó eladó új és használt antidecubitus alátét. SENI soft eldobható antidecubitus betega. A 45×cm-es mosható alátét ideális a kerekes székek, fotelek, ülések és kanapék védelmére.


Az inkontinencia alátétek nagy nedvszívó képességgel rendelkező termékek. Betegalátétnek, vagy antidecubitus alátétnek is nevezik. Az adatbázisban a készítményekről a törvényi előírás szerinti tájékoztató információ szerepel.


Ez nem jelenti azt, hogy az adott termék a patikában is azonnal elérhető. Fertőtlenítőszerekből egyszerre jelenleg maximum 10db megvásárlására van lehetsőség! MASZKOK és a TENA pelenkák kiszállítása akadozik.


Az Abri-Soft egyszerhasználatos antidecubitus alátét szuperabszorbens polimer tartalma optimális kényelmet és szárazság érzetet biztosít. Speciális mintázata tökéletesen eloszlatja a nedvességet az alátét belsejében. A nedvszívó mag hosszú cellulóz szálakból készült a tökéletes abszorbitás érdekében. A vízálló hátlap és vízzáró szélek megakadályozzák a. Seni Soft Super alátét , 60x60cm, 30db. Egyszer használatos alátét.


Ft : Tena alátét , 40x60cm, 30db. Tena egyszer használatos antidecubitus alátét. A kockázatokról olvassa el a használati. A 45×cm-es mosható alátét ideális a kerekesszékek, fotelek, ülések és kanapék védelmére. Az alátét vízálló hátlappal és nedvszívó felső réteggel rendelkezik.


A hátlapján található szilikon csúszásgátlónak köszönhetően biztosan a helyén marad. EURO BASIC ANTIDECUBITUS SYSTEM - low risk Euro Basic is an alternating low pressure system which includes a three way compressor with pressure regulator and an overlay mattress. To be used in prevention and therapy of ulcers caused by decubitus.


Decubitus: Lying down. A decubitus ulcer is a bed sore, the consequence of lying or sitting in one position too long. The Latin decubitus (meaning lying down) is related to cubitum (the elbow) reflecting the fact the Romans habitually rested on their elbows when they reclined. Az antidecubitus matrac minden olyan esetben ajánlott, amikor a beteg tartósan immobil és. Közfinanszírozás alapját képező nettó ár.


Drytex mosható antidecubitus alátét x. PM 0mosható antidecubitus alátét x. A betegágy matracok védelmét többféle módon megvédhetjük. A legolcsóbb megoldás a gumírozott szélű PVC ágyvédő lepedő. Ennél tartósabb a vastag PVC lepedő, valamint az egyszerű gumilepedő lepedő. A testsúly által kiváltott fizikai visszahatás a matracban nem jön létre, mivel a gúlacsúcsokban. Méretfüggetlen, mosható sarokvédő a felfekvés ellen.


A Medigoheel univerzális sarokvédő leírása: a sarokvédő elosztja a sarokcsontra nehezedő nyomást, ezzel hozzájárul a felfekvés megelőzéséhez és kezeléséhez. Het Air Support matras is ‘overdracht’ en gebaseerd op een visie die gestoeld is op: Altijd het juiste matras op de juiste tijd onder de juiste patiënt om ondersteuning en comfort te kunnen. All rights reserved. Unless otherwise specifie all product and service names appearing in this Internet site are trademarks owned by or licensed to.


Fedőrétege puha, szálfátyol borítású, amely alkalmazása során komfortérzetet biztosít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések