2018. március 21., szerda

Slovaktual akcia

Slovaktual bezpečne funguje ďalej. Naďalej sme vám k dispozícii telefonicky alebo cez e-mail. Stále poskytujeme poradenstvo, spracúvame cenové ponuky a za zvýšených bezpečnostných opatrení vyrábame a montujeme okná a dvere. Pozrite si práve prebiehajúce akcie a zľavy na naše plastové a hliníkové okná, balkónové dvere, vchodové dvere a doplnky.


Získajte u nás k Vašej objednávke darčeky a služby zdarma.

Každý mesiac iná akcia ! U nas teda rozhodla cena a tak budeme mat komorove 3sklo od Inconu. Vyplnenie nezáväznej cenovej ponuky Navštívte našu CENU IHNEĎ a nakreslite si Vaše okná alebo dvere, ktoré by ste chceli a ihneď sa dozviete cenu. Predaj montáž - kompletná výmena značkových plastových a hliníkových okien-dverí od slovenského výrobcu s účasťou Švajčiarskeho koncernu EgoKiefer. Plastové okná INTER-OKNO s. Naša priorita je dať zákazníkovi kvalitné plastové okná za prijatelnú cenu ktorá splní Vaše očakávania tak ako v kvalite aj v cene. Aktuálna akcia – Najpredávanejšie farebné okná EFORTE v cene bielych.


Počas Januára sme si pripravili pre Vás akciu – “Zimný festival farieb”, počas ktorého sú naše najpredávanejšie farebné okná EFORTE v cene bielych.

Táto akcia sa je určená najmä pre tých, ktorí chcú vyniknúť farebnosťou a zároveň dizajnom. SLOVAKTUAL - okná a dvere, Pravenec. Líder na trhu plastových a hliníkových okien a dverí na Slovensku. V vzorkových predajniach našich. Máme viac ako ročné.


Práve prebiehajúce akcie a zľavy na naše plastové, hliníkové a drevené okná, dvere a doplnky. Naše dlhoročné skúsenosti preverené tísickami namontovaných okien na tisícoch bytových jednotiek sú dokladom našej dobre odvedenej práce. Už čoskoro, najlepšie ceny v januári , januárová akcia. My chceme využiť tú akciu čo majú do 13-teho – zľava.


Nitrianskom Pravne začala s vlastnou výrobou plastových okien. Eur výrazne najväčším výrobcom plastových a hliníkových okien a dverí na Slovensku. Platí na všetky objednávky prijaté v termíne do 31.


U nás nájdete len plastové okná z profilov triedy A bez recyklátu, pretože vieme, že sa oplatí, spoliehať sa na skutočnú kvalitu. Cenník plastových okien na Vami udané rozmery si vyžiadajte v sekcii cenová ponuka. Okná si môžete vybrať z rôznych farieb, typov otvráraní (jednokrídlové, dvojkrídlové, trojkrídlové, balkónové dvere, vchodové dvere a posuvné systémy), ale aj alternatívu trojskla a dvojskla. Akcia ADLO na neprekonateľné bezpečnostné dvere.


Dvere aj na splátky bez navýšenia.

Prvotriedne plastové okná Salamander z najkvalitnejších materiálov a predĺženou zárukou. Možnosť výberu okien na mieru. Garancia nákupu za najnižšie ceny. Nové vchodové dvere pripravené ihneď knbsp;odberuExpedícia do dní až k vám domov5-bodové kovanie Siegenia AubiVchodové dvere od švajčiarskej spoločnosti Arbonia AGNaše plastové vchodové dvere spĺňajú vysoké nároky na kvalitu a funkčnosť, ale pritom neprevetrajú vašu peňaženku. Najmodernejšia technológia výrobného závodu zaisťuje precíznosť prevedenia a. Splátky bez navýšenia!


S využitím najmodernejších technológii sme zaistili precíznosť prevedenia, vďaka čomu vás nesklamú svojou vysokou kvalitou a funkčnosťou. Napriek týmto kvalitám vás. Vyplňte nezáväznú cenovú ponuku a získajte tak cenový rozpočet pre Vašu objednávku okenných a dverových produktov.


U Nás produkty v akcii po celý rok! Cena je dôležitý faktor pri výbere okien a dverí. Pri výbere okien a dverí, zákazníkov ako prvé zaujíma cena našich výrobkov.


Snažíme sa vždy poradiť najlepšie riešenia s ohľadom na rozpočet, no nepoľavujeme pritom z nárokov na kvalitu. Moderné dvere priamo od výrobcu. Objednajte si nové vchodové dvere, za tú najlepšiu cenu - precízne prevedenie, predajných miest, jednoduchá a rýchla kalkulácia online!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések