2018. március 14., szerda

Homlokzati hőszigetelés télen

A hőszigetelésnek az energia megtakarításon túl számos más előnye is van. Homlokzati hőszigetelés télen : a két aranyszabály. Csak fok felett kezdd el. Az viszont biztos, hogy az energiaárak növekedésével egyre inkább megéri a vastagabb homlokzati hőszigetelés beépítése. Köszönjük Küldjön üzenetet és napon belül visszahívjuk.


Családi házak hőszigetelését kivitelezzük csapatommal.

Keressen minket, ha homlokzati hőszigetelésre van szüksége! Felvihető-e a homlokzati hőszigetelés télen ? A kőzetgyapot páraáteresztő hőszigetelés kiváló minőséget és jelentős fűtési költség megtakarítást jelent a homlokzati hőszigetelésben. Nemcsak télen a fűtési költségek csökkentésében, hanem nyáron a klimatizálás költségeiben is jelentős megtakarítást ad. Az elmúlt meleg nyarak során a külső falfelületek akár 70°C-ig is felmelegedhettek.


A hatalmas hő befelé sugárzását lássuk be, hőszigetelés nélkül nem sok minden akadályozta. Ezt a fajta szigetelést ragasztani kell, márpedig a vizet is tartalmazó ragasztók beépítésének sem a nagy meleg, sem a nagy hideg nem tesz jót. A tűző nap, a forróság túl gyorsan „kiszívja” a nedvességet az anyagból, mely így túl.

A homlokzati hőszigetelés elkészítésére tavasz és ősz a legmegfelelőbb időpont. Ebből következik, hogy az épületek megfelelő homlokzati hőszigetelése nem csak télen , de nyáron is renkívül fontos. Meglévő épületeink többsége hőszigetelés nélkül, illetve a mai elvárásoknak nem megfelelő szigeteléssel készült. Télen az fűtés hatására átmelegedett falak egyenletes klímát biztosítanak, nyáron pedig védi az épületünk falát az átforrósodástól. Az épület homlokzati felülete és szigetelő képességének javítása, rendkívűl gyorsan elvégezhető.


A polisztirollapos hőszigetelő rendszerek 2cm-től igény szerinti vastagságig. Például az előző szezonban olyan enyhe telünk volt, hogy sokan még januárban is hőszigeteltek. Hivatalosan nem szabad belekezdeni Celsius fok alatt, mivel a felhasznált anyagok megfagyhatnak, illetve ehhez nem szabad adalékanyagokat önteni. Növelje épülete szerkezeti elemeinek élettartamát.


Hőszigetelő anyagok Válogathat különböző hőszigetelő anyagok között, legyen az kőzetgyapot vagy polisztirol. Miért is olyan fontos, miért olyan felkapott téma a homlokzati hőszigetelés ? Minden épület főleg a külső, határoló falakon és felszínen keresztül veszíti el télen a belső hő javát, illetve ezeken a felszíneken „támad” nyáron a legintenzívebben a kánikula melege. Télen ezzel szemben fagyveszély jelentkezhet a víztartalommal kapcsolatban. Hőszigetelés -Szigetelés-Hőszigetelő rendszer gyakran megfogalmazódó kérdés,. Télen sem lábazati, sem fal ( homlokzat ) hőszigetelést nem lehet készíteni.


Hangsúlyozzuk: homlokzati. Mind a négy típusú hőszigetelést természetesen más és más módon kell elvégezni, és mindegyik típushoz megvannak a legjobban odaillő anyagok. Ezeket az anyagokat és a rendszereket fogjuk ismertetni a következő oldalakon.

Ami a homlokzati hőszigetelés vastagságát illeti vegyes kőfalnál, ha kb. Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer? Amióta az ember nem barlangokban lakik, igyekszik mindig olyan anyagokat használni az építkezésekhez, melyek hosszú távon megóvják a lakókat a külső környezeti hatásoktól.


A nyári napokon nem engedi felmelegedni a falazatot, így mivel az hűvösebb, mint a külső levegő hőmérséklete, lakóterünkben komfortosabb belső klímát érhetünk el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések