2017. május 29., hétfő

Üveg kijelzővédő

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Xiaomi Redmi KPro készülékhez.


Kijelzővédő üveg kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Mobiltelefon, Tablet vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a BevaChipen! Szeretné megvédeni készüléke kijelzőjét? Válasza ki a legmegfelelőbb fóliát Ön és készüléke számára, legyen szó gyáriról, márkásról vagy utángyártottról.


Védd meg az Alcatel készüléked kijelzőjét a leggyakoribb, hétköznapi balesetekből eredő sérülésektől egy erős képernyővédő fóliával vagy üvegfóliával! A hagyományos kijelzővédő fólia jellemzően műanyagból készül, olcsóbb, kevésbé merev, mint az üveg, viszont emiatt könnyebben karcolódik. Kiszállítás raktárról, munkanapon belül. WiFi (SM-T86 T865) készülékhez, átlátszó, nem íves. Amennyiben tehát szeretnénk kizárni az esetlegesen leskelődőket mobilozás közben.


Röviden azt lehet mondani, hogy a fólia véd a karcoktól és adott esetben nyújt valami extrát is, míg az üveg a komolyabb fizikai behatások esetén is. A védőüveg 9H keménységű, ezáltal a hegyes tárgyakkal vagy nagy erővel is nehéz megkarcolni. Az mobiltelefon kijelzőjének érzékenységét nem befolyásolja.


Munkatársunk kérésedre, térítési díj ellenében felhelyezi a kijelzőre. Mindössze mm vékony. A megjelenített ár db termék vásárlására értendő. A Huawei PLite üveg kijelzővédő fólia felhelyezéséhez minden megrendelésnél mellékelünk egy fólia felrakási útmutatót.


Üveg kijelzővédő

Sokféle létezik belőle (pl.: PET, TPU), vannak amelyek már több rétegből is állnak, mint például a polimer anyagból készült Anti Shock kijelzővédő fólia, de van már belőlük kimondottan az ívelt (hajlított) szélű kijelzőkhöz készült, teljes lefedettséget biztosító Ultra Clear 3D kijelzővédő fólia is. A kijelzővédők első generációja. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. H keménységű, karcálló és ütésálló, ultra vékony üvegfólia értékesítése, amely csupán értékkel marad el a gyémánt keménységétől. Ultrahatékony védelemaximális biztonság a telefonodnakStabil és tartós védelmet nyújt.


Pontosan illeszkedik a telefon előlapjára. Karcmentesség: teljes védelmet biztosít a karcolások ellen0. Nézz szét webáruházunkban!


Szinte az egyik legfontosabb egy jó kijelzővédő üvegfólia beszerzése, ha biztosra akarunk menni legújabb mobiltelefonunk sértetlenségében! Samsung és a legújabb LG készülékeket is. Magas minőség, kedvező ár, Üveg mobiltelefon fólia készletről. Miüveg kijelzővédő. Premium Tempered Glass.


Tok és tartozék Webáruház, Telefon és tablet szilikon hátlapvédő tok, kijelzővédő fólia, üvegfólia, töltők, tartók, gyári tartozékok Házhoz szállítás futárszolgálattal már 990.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések