2017. május 8., hétfő

Tapéták diego

Elegáns tapétáinkkal szeretnénk. Választékunk összeállításakor nem. Modern tapétáink között a divatos. Tapety s prírodným vzorom. Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírus helyzet miatt olasz tapétáink szállítása szünetel. Egyéb termékek rendelése előtt is hívjon minket bizalommal, igyekszünk naprakész információkat adni a tapéták és poszterek elérhetőségéről. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát.


Fürdőszobába, konyhába ajánljuk. Trendik a bőr, a kőhatású, a fa és a retro mintás tapéták. Színben a metál színűek hódítanak.


A Diego termékei széles szín- és mintaválasztékban kaphatók,.

Poszterek, fotótapéták óriási választéka! Tekintse meg készletünket! Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták , azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik.


A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Naše moderné tapety odporúčame nasledovíkom trendov: jednofarebné a vzorované plochy, prúžky, kvety, kožený vzhľa geometrické vzory. Fali tapéták a történelemben. Kínájában kezdődött.


A tapéták története az ie. A papír- és tapétagyártás fokozatosan elterjedt az arab világban, majd onnan a 12. Gyártásukban a Francia Királyság és Anglia járt az. Kiváló minőségű, svájci, német vlies és papír poszter tapéták kategorizálva. Gyerekszoba poszterek, poszter hálószobába, konyhai poszterek.


Fa mintás öntapadó fólia - Öntapadós termékek - tapetaposzter. Oferta completă DIEGO aproape de Dvs. PVC, pardoseală LVT, mochetă, perdele şi draperii, galerii, tapet.


Budapest egyik legjobb Tapétaáruháza, minták ezreivel várja kedves vásárlóit.

Minőségi tapétákat ajánlunk, amik hangulatot teremtenek… Mintha a hegyekbe, a tengerparton vagy akár más országban lenne. Együtt közösen létrehozhatjuk a saját világát tapéták segítségével. A Szahara kellős közepén szeretne ébredni?


Exclusive tapétáink a legmagasabb minőséget képviselik. Válasszon a különleges mintázatok, csillogó felületek közül! Vlies tapéták : Egyre nagyobb teret hódítanak a Vlies tapéták , ezek a gyapjúrostos tapéták alapanyaga nem tartalmaz papírt, hanem alapanyaga rostszál és kötőanyag keveréke.


Rugalmas, erős anyag, mely kisebb mozgások hatására nem reped el, különösen ajánlott tetőtéri helyiségek tapétázására, ahol a gipszkarton mozgások miatt apró repedésekre lehet számítani. Az Ön által kiválasztott padló és tapéta azonnal megjelenik a látványterven, így láthatja a színek és felületek összhatását. A WOOD STEP család különböző kopásállóságú, mintázatú. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


A flokkolt tapétán kívül, a felületi textúrák máshogyan is megjelentek a tapétákon. Apró üveggyöngyök, üveg darabkák díszíthetik a papírt, kifinomult csillogással téve egészen különlegessé. Ezek a tapéták inkább kevésbé forgalmas helységekbe valók mint pl.


Húszéves tapasztalat a lakberendezésben. Bordűr és dekorcsíkok széles választéka. Akár már készletről is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések