2017. május 31., szerda

Finn rönkház

FINNBÄR Magyarország. Finn rönkház és gerendaház. Tervezéstől a kivitelezésig. Kossuth Ferenc-telepen.


Rönkházak A honlapunkon látható minden ház egyedi tervezés-gyártás-kivitelezés alapján épült Magyarországon. A „Bioklíma ház” egy építészeti koncepció, amely a ház térrendezésével, a helyi éghajlati viszonyok figyelembe vételével, kimagasló minőségű anyagokból a mai elvárásoknak megfelelő, alacsony energiaigényű, modern vonalvezetésű, egészséges klímájú, faszerkezetes lakóházakat hoz létre.

A telek városra néző keleti tájolású panorámával rendelkezik és minden közművel ellátott, teljes egészében körbe. Azóta is Európa egyik legnagyobb gerendaház gyártójaként szállít házakat a világ különböző részeire. Faházaink a legkiválóbb finn faanyagból kerülnek kialakításra, közel éves tudással és tapasztalattal.


PERBO Multikomfort rönkházak,gerendaházak árak,online árkalkulátor,rönktípusok,gerendatípúsok leírásai. According to Crefoport s. Szibériai rönkház - Szentendrei eladó gerendaház családi ház. Kimagasló minőségű, északi fenyőből készített rönkházak és gerendaházak.


A jelenlegi kínálatban ez a 2millió forintért árult rönkház számít a legdrágábbnak.

HONKA rönkház különleges finn. Ennek megfelelően az ára sem magasabb egy drágább. Honka PezoWOOD Ranta Magyarország Kft. Egyedi faház, rönkház , gerendaház készítése 3D látványterv alapján! Az alábbiakban megtekintheti összefoglaló árainkat.


A rönkház hálórészt a galériában sikerült elhelyezni, így az épület kis mérete ellenére tágas és komfortos. Kiváloan biztosítja a meghitt pihenést gazdái számára. A hideg téli napokon egy vízteres pellet kandalló biztosítja a meleget. A nagyrécsei ház azontúl, hogy 1millió forintba kerül, a leírása szerint külső és belső kialakítását tekintve exkluzív finn gerendaház.


Az északi erdők sajátosságaként hosszú, hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal rendkívül sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartós ságát, terhelhetőségét, rugalmasság át többszörösére növeli lazább szerkezetű társaihoz képest. Az olcsóbb, tőlünk keletebbről származó faanyagok nem képviselnek olyan minőséget, ezért-bár áruk jóval kedvezőbb, érdemesebb finn , orosz, vagy Kanadai fával dolgozó céget érdemes megbíznunk a kivitelezéssel, ha hosszú távú, értékálló befektetésként gondolunk a házunkra. Mint megannyi konkurens vállalkozással ellentétben, mi vállaljuk gerendaház árainkat, azok nyilvánosak Mi garanciát vállalunk arra, hogy a munkafolyamat alatt a szerződésben meghatározott, előre közölt árakat nem lépjük túl, azokat a gerendaház építése alatt végig tartjuk! Cégünk a KÖHE csoport tagja.


Az impozáns, kétszintes finn rönkház nem csupán küllemével, kényelmével kényezteti lakóit, hanem egészségüket is óvja az egyedülálló klímájával. A fiatalos rönkház több terasszal és egy emelettel is rendelkezik. Rózsadomb-Guggerhegy csúcsán skandináv fenyőből ragasztott gerendákból épült rusztikus finn gerendaház eladó. Partnerként azért választottuk az orosz és finn gyártókat, mert garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, melyeket a legmodernebb finn gépsoron gyártanak le.


A kristálytiszta levegő, a számtalan tó, a sűrű fenyőerdők és végtelen havas síkságok a finn táj elválaszthatatlan tartozékai, és hozzájárulnak ahhoz, hogy évről évre több turista keresi fel ezt a csodálatos országot, amelynek nagy része máig megőrizte tisztaságát és érintetlenségét.

Nem is csoda, hogy. A kékestetői panorámával rendelkező Parádsasvári Sasfészek, a lenyűgöző erdők által körülvett finn rönkház , amely minden évszakban menedéket jelent a hétköznapok rohanása elől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések