2017. május 10., szerda

Szrmkvm j 3x2 5

We provide you delivery to anywhere in the world. In case of a special agreement we provide you delivery free of charge. Olcsón, gyorsan, szakértőktől! Kábel vezeték HALOGÉNMENTES N2XH-J 3x2.


KV Ribár-Vill Kft. ABB, Basor, Cellpack, Csatári Plast, DEHN, Eaton. A mai modern elektronikai készülékek újabban már vezeték csatlakoztatása nélkül, indukciós töltővel is tölthetőek.


Számos okostelefon gyártó, mint például az Apple vagy Samsung ezt a lehetőséget már elérhetővé tették készülékeikben. Felépítése: tömör vagy durván sodrott (2-es osztályú) Cu-vezető, PVC-érszigeteléssel, kitöltő köpeny, PVC külső köpennyel. Felhasználási terület: szabadban vagy belső térben, szabadon és kábelcsatornában energiakábelként, erőművekben, ipari üzemekben, kapcsolószekrényekben, ha mechanikai sérülésnek nincs kitéve.


H05V-K, H07VK Típusa: sodrott rézvezeték PVC szigeteléssel, a korábban használatos Mcs kh és Mkh jelű vezeték helyettesítésére alkalmas. Belső térben és a szabadban, kábelcsatornában, rögzített elhelyezéssel falon és fémszerkezeteken, vagy közvetlenül a földbe fektetve. Excel dokumentumként.


Elektromos vezetékek terhelhetősége. Rendelési példa: Pl. Vásárlás: Kábel, csatlakozó boltok, Kábel, csatlakozó árak összehasonlítása.


Akciós audio kábel, video kábel áruházak, Kábel, csatlakozó vásárlói. A kép illusztráció! Aktuális Földkábel ajánlatok az ÁrGép-en. A megadott anyag- és díjtételek minden, az Ajánlattevő. Hasonlítsa össze az árakat!


Vezetékek, kábelek és tartozékok kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A Közbeszerzési Hatóság kiemelt célja és feladata, hogy támogassa a jogalkalmazókat abban, hogy e folyamatosan változó jogszabályi környezetben a célkitűzések és érdekek sokasága között meg tudjanak felelni a szigorú elvárásoknak. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen kivételes akcióinkról! Hírlevél feliratkozás.


ITT - Váczi-Vill Kft. NHXH ( Tűzálló ) kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. SZILIKON VEZETÉK 10MMKÉK a Hőálló kábelek, vezetékek (szilikon, teflon) kategóriában - most 6Ft-os áron elérhető.


Bei den Preisen handelt es sich um Nettopreise ohne Zuschläge und MwSt. Verkauf nur an Firmenkunden. Silový kabel pro pevné uložení CYKY- J 3x, nabízíme v baleni 1m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések