2017. május 2., kedd

Nemesvakolat felhordása hengerrel

Mivel történik a nemesvakolat felhordása ? Rozsdamentes glettvassal hordjuk fel a nemesvakolatot, majd műanyag simítóval vagy polisztirol dörzsölővel dörzsöljük át. Mire figyeljünk a színezés során? Kdo je to osmák degu?


Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

Felhordása hengerrel , ecsettel vagy szórással történhet. Az újonnan felhordott alapvakolatokat a dekorációs vakolat felhordását megelőzően. A szórt vakolat felhordása előtt az alapot porlasztott vízsugárral alaposan. A felhordása és eldolgozása azonos a kaparthatású vakolatéval.


Remix Deco Metal dekor vakolat szakszerű. Kiváló minőségű kül-és beltéri hengerelhető , műgyanta kötőanyagú modellezővakolat. Színezés (Nemes vakolat felhordása ). Homlokzati vakolat ,Díszvakolat,színes díszvakolat,zsákos nemesvakolat , vékonyvakolat 2színben.

Az anyag durva szivacshengerrel higítás nélkül felhordható és eldolgozható. A Policolor hengerelhető vakolat felhordását hengerrel célszerű végezni, majd a durván bevont felületet rozsdamentes glettvassal vakolat szemcsenagyság vastagságában ki kell simítani. Ezzel egyszerűen biztosítható a szükséges rétegvastagság, egyenletes kiadósság. Ezt követően a nedves vakolaton annak formázására. Nemesvakolat felhordása többféle technikával történhet.


Más lesz a hatás ha körkörösen vagy ha egyenesen ( vízszintesen vagy függőlegesen ) dörzsölik a felületet. Ha ehelyett polisztirol simítót használnak kicsit durvább felület jön. Kapart hatású vakolat felhordása. Fontos megemlíteni, hogy ezt az anyagtípust nem kell kaparni, mint a hagyományos, kapart vagy citlingelt kőporos vakolatokat.


Végső megjelenésében azonban megközelíti ezek hatását. Anyagösszetételében, színválasztékában, viselkedésében és műszaki tulajdonságaiban, felhordásában. A kizárólag hengerrel kialakított felületen a kiadósság és a struktúra a kivitelezéstől függ.


Revco Magyarország Kft. A munkát - °C hőmérséklet tartományban lehet végezni a munkafelület hőmérsékletének figyelembe vételével. Kerülni kell a tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben történő kivitelezést. Az egyes rétegek felhordása között biztosítani kell az előírt.


A nemesvakolat felhordása összességében ugyanúgy történik, mint bármelyik másik vakolaté, tehát nem igényel extra szaktudást vagy eltérő szerszámokat, ellenben van két olyan dolog, amire feltétlenül oda kell figyelni, ellenkező esetben nagyon kellemetlen meglepetések érhetnek minket.

A nagyon nagy egyenetlensé­geket (cm-nél nagyobb mélye­déseket) a vakolat felhordása előtti napon egyenlítsük ki, hogy a vakolatnak egyenletesebb alapja legyen. A vakolatot, a fröcskölt alapvakolathoz hasonlóan, lepény-szerűen csapjuk fel a kanállal. A laikus építkező szakaszosan, a simítólappal is felhordhatja a va. A simára glettelt végleges felületre 7-napos pihentetés és utókezelés után -a jobb tapadás érdekében-ecsettel vagy hengerrel alapozót hordhatunk fel, a nemesvakolat készítése előtti napon. A különböző gyártóktól származó alapozók különböző felhasználási előírá­sokkal kerülnek forgalomba.


A Roll vakolat nem minőségben hanem esztétikailag és kivitelezés szempontjából tér el. Kivitelezése történhet közvetlen struktúra hengerrel , ellentétben a másik két típustól melyet csak rozsdamentes glettvassal lehet felhordani majd műanyag simítóval strukturálni. További Szép Napot! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


REVCO VARIO Roll-putz hengerelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések