2017. május 4., csütörtök

Háti permetező magyar

Agroker mezőgazdasági webáruház: szivattyúk, fűkaszák, rotációs kapák és számtalan további kerti és agrár termék kedvező áron, gyors szállítással. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Permetező és további termékek a Gazdabolt. Eladó egy Vegyépszer Maruyama gyártmányú, liter permetlétartályos háti permetező.


Magyar gyártmányú kézi hajtású háti permetező.

A fent említett kézi, háti és húzható fajták mellett még létezik egy változat, a motoros permetezőgép, ami általában inkább szántóföldi felhasználásban jelenik meg, mivel értelemszerűen sokkal nehezebbek és megtöltve már nem igazán komfortos a kezünkbe, vagy a hátunkon hordozni. Azonban néhány példány a háti. PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 8M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 1M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ.


Súroló kefe 170mmxmm erős. CSÁKÁNY LAPOS- ÉLES. AKKUMLÁTOROS HÁTI PERMETEZŐ LITERES. Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.

Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat. Alulírott, a fenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának. Országos alkatrész utánpótlás.


Sok évtizede gyártott, megbízható konstrukció. Háti permetező egység, rézdugattyús szivattyúval. A géphez minden alkatrészt utólag is be tudunk.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akkumulátoros háti permetező csak az elektromos pumpa. SOLO CLEANLine 3A, savas, 25L. Solo 4kézi perm.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Legyen szó a régi Dvagy Dös permetezőről, melyet már a Park-tó Kft. J-as néven találhatja meg üzletünkben.


Kérjük jelentkezzen be va.

Komplett alkatrész utánpótlás. Ezt a terméket régebben D4-es permetezőként is. Műanyag akkumulátoros háti permetező 16L-es tartállyal. Egyszerű összeszerelés, könnyű használat.


Tisztítása nagyon könnyű. Praktikus töltőnyílása megkönnyíti a folyadékok beöntését és keverését. HECHT Kézi permetező 9l, 401.


A dugattyús permetező , házi kertekben kiválóan használható kis súlya és ideális űrtartalma miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések