2017. május 12., péntek

Hővédő fólia obi

Napfény-, hő- és UV-védő fólia. Egy tetőtéri azaz ferdén álló ablaküvegre próbáltuk feltenni. Pénteken a lányaim mennek és újra megpróbálják felragasztani. OBI áruházak: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani.


Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani. A statikus fólia egy különleges fólia , nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető. Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk.


Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval. A Sonnenschutz STATIC hővédő fólia függőleges fürdőablakra került felhelyezésre. Legszembetűnőbb változás, hogy a nap által sütött járólap már nem melegszik fel. Ez egy dupla üveges, csak kívül opálos és kissé domború mintás.


A fólia belülre a síküvegre került felhelyezésre. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI -nál. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Skyfol hővédő fólia és fényvédő fóliázás Kedvező árak és profi kivitelezés év garancia. Novia Kft – biztonsági üvegfólia , ablakfólia , hővédő fólia , autófólia.


Napellenző roló oldalablakra A szett 2db-ot tartalmaz. Zopa autós napellenző 2db fólia Zopa autós napellenző 2db fólia Az autóablakra szerelhető. Vannak nagy hatásfokú nyári hővédő fóliáink, biztonsági. Az ablakkeretre ráerősítve hőszigetelő réteget képez az üveg és a fólia között, és így egy további üvegtáblának megfelelő.


Hő és fényvédő-ablakfóliák megtekintése. Vážení návštevníci internetových stránok spoločnosti OBI , budeme radi, keď si nájdete trochu čas a odpoviete na pár otázok. Vaše údaje zostanú anonymné a považujeme ich za dôverné. Teraz stlačte tlačidlo „Zúčastniť sa“.


Nové okno prehliadača nechajte otvorené. Výber Záhrada a voľný čas. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné.


Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia , hővédő fólia. Forint szerelt ártól. Beltéri hő-fényvédő ablakfólia árak. Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat!


Kültéri hő-fényvédő ablakfólia árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések