2017. május 25., csütörtök

Billa otváracie hodiny cez sviatky 2017

Koronavírus Covid - Obmedzenia otváracích hodín a prevádzok Otv. Ak si želáte dostávať náš newsletter, zadajte prosím Vašu e-mailovú adresu. Prihlásením sa na odber newslettera súhlasíte s Vyhlásením o spracovaní osobných údajov.


Vianoce už čoskoro tu. A preto ľudia budú veľa nakupovať.

Billa – otvorené ce. Veľkonočný pondelok 13. Nitra (Nitranský kraj, Okres Nitra ). Skontrolujte si otváracie hodiny cez sviatky : Kedy sa vybrať po. Otváracie hodiny sa môžu vzhľad.


Až na niekoľko výnimiek budú predajne potravinových reťazcov otvorené tak, ako by ani žiadne sviatky neboli. SNP (OD Prior) Martin, bežná pracovná doba od 6.

Tieto otváracie hodiny sa nevzťahujú na prevádzky reštaurácií, kaviarní, kina, finess centra a. Zákonník práce obmedzuje otváracie hodiny v maloobchode počas vybraných sviatkov. Okruh týchto sviatkov sa od 1. Obchodný reťazec Tesco má svoje prevádzky dňa 24. Na sviatky je zatvorené zo zákona.


COOP Jednota tento rok posilňuje otváracie hodiny počas predvianočného obdobia, vo vybraných predajniach nakúpia spotrebitelia v dátume od 21. Väčšinu obchodov čakajú cez sviatky zmeny otváracích hodín. Sviatky sú už takpovediac za dverami a je čas na prehľa ako budú počas nich otvorené známe nákupné lokality v našom meste. Pozrite si to jedným klikom. Zastav sa v Mekáči po svoje obľúbené jedlo aj počas sviatkov.


Pre istotu si však skontroluj otváracie hodiny , ktoré môžu byť v jednotlivých reštauráciách rozdielne ako obvykle. Vážení zákazníci, Dovoľujeme si Vás upozorniť na zmenené otváracie hodiny predajne ParkerStore. Spoločnosť BILLA svoje otváracie hodiny prispôsobila nasledovným spôsobom. Prvý a druhý sviatok vianočný bude mať rovnako ako iné reťazce zatvorené.


Otvorené bude ako v bežné pracovné dni aj dni medzi sviatkami. Osvedčené centrum zábavy, oddychu a nákupov v Bratislave.

Súhlasím so spracúvaním vyššie uvedených osobných údajov za účelom, aby ma spoločnosť SG Shopping s. Zásadami ochrany osobných údajov. Pripravte sa s nami na sviatky. Nezabudnite si tiež pozorne pozrieť, kedy máme otvorené, aby ste si svoje nákupy mohli vopred naplánovať. Obchody Tesco zmenili otváracie hodiny počas vianočných sviatkov a na Štedrý deň sú zatvorené. V tabuľke vyššie si môžete pozrieť, kedy máme otvorené.


Malá rada na záver – uistite. Pre zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prezeraním týchto webových stránok súhlasíte s ich používaním.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések