2017. május 11., csütörtök

Fuego antico térkő

Ez még nem minden azonban, mert pl. Fuego Antico térkő. Három éve kertünkben leburkoltunk egy kb. Színe harmonizál a kertünkkel. Tavasszal virágágyás tartó falát készítette el belőle férjem, ami még jobban feldobja kertünket.


Showing all.

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt cégünk irodája és mintakertje személyesen nem látogatható! Ha térkőburkolásra kivitelezőt keres akkor a legjobb helyen jár. A Durucz kert egy megbízható csapat, minőségi térkövezést adunk ki a kezünk közül, és még ga.


A térkő felhasználása. Nem kell feltétlenül új házat építeni ahhoz, hogy szép és rendezett otthonunk legyen. Ha a meglévő szürke betonjárdánk nem bírta a téli strapát, felpattogzott, vagy csak egyszerűen megrágta az idő vasfoga, egyszerűen lecserélhetjük számunkra tetszőleges térkő burkolattal.

Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Zsaluzás, zsaluzat. Budapest Kamaraerdei út 18. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük.


Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Legfontosabb jellemzõk antikolt kõ. BONTOTT TÉGLA MIX VAGY FUEGO MIX.


Az 5cm vastag kerti térkő koptatott felszínével és. Rusztikus, mediterrán hatás! Felületével és színével a hagyományos égetett agyagtéglákat idézi. Az antikolási eljárás során, minden darab egyedi lesz. Ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Naturo Kombi térkő. La Linia Grande térkő. Pastella Kombi térkő. Senso Grande térkő. Stella Kombi térkő.

Kosárba teszem-. További termékek: Appia antica antikolt. Részletes adatok Méretek: 24cm x 18cm Szín: a. Nagyítás és további képek. Semmelrock Castello Antico térkő. Leier Patio antik térkő akció (25x14x5cm).


Térburkolatot vagy falat épít kertjében?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések