2017. május 11., csütörtök

Duna garden étterem esküvő

A hotel szobája lehetőséget biztosít a násznép elszállásolására. Minden szobában található minibár, széf és ingyenes internet-hozzáférés. Válasszon igényes, minden szempontból Önnek megfelelő esküvőhelyszínt!


Duna Garden , a nyugalom csillaga. Ezúttal a Duna partjára látogattunk Pesterzsébetre a 20.

Nem voltunk még ezen az esküvőhelyszínen, így hát nagy várakozással indultunk útnak. A Duna közelsége miatt sokan és rendszeresen hódolnak nálunk az olyan népszerű, csoportos sportoknak, mint a sárkányhajózás, népszerű állomása és kiinduló pontja vagyunk evezős túráknak. A Ráckevei-Soroksári Duna -ág páratlan növény- és állatvilága kora tavasztól késő őszig várja a természet kedvelőit.


A Kvassay–zsiliptől indul és az ország egyik legszebb élővizeként tartják számon. Ez a csodás táj a hazai hajósok és horgászok paradicsoma. A Kisduna Étterem és Panzió elsősorban a klasszikus esküvői vacsorák és mulatságok színhelye.


Az étterem esküvői díszterítés esetén 1főig alkalmas tábla asztalos ültetett vacsorára, így kényelmes tánctér is marad a vendégek számára. A káprázatos panoráma, az elegáns étterem , a hangulatos terasz és figyelmes személyzetünk együttese teremti meg az esküvőt, amiről Ön és párja álmodik.

Tudjuk, hogy minden esküvő különleges és. Könnyű, egészséges fogás a VALENTIN NAPI ételsorunkból. Az elegáns épületegyüttes finom vonalai mellett, az egykori csónakházaknak köszönheti különleges hangulatát. Az igazság épp az ellenkezője: minden még csak ezzel kezdődik.


Közös életetek első óráit töltsétek nálunk: romantikus Duna -parti környezetben, színvonalas kiszolgálással várunk titeket. Budapest Vizisport u. Esküvői helyszínek katalógusa. A Rózsakő Étterem és Pizzéria vezetése és minden dolgozója ezzel a gondolattal kíván sok boldogságot azon fiatal párok számára, akik az étterem Szent Korona kupolázatú,- mindhárom történelmi egyház képviselője által felszentelt-, lélegzetelállítóan szép és különleges eskető kápolnájában fogadnak örök. Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait szállodánkban!


A páratlan látványhoz szervesen hozzátartozik a Spoon konyhája, amely Szűcs Róbert executive chéf vezetésével a gasztronómiai élvezetek izgalmas kikötője. A vízparti esküvők között ez a helyszín a Duna mögött meghúzódó hegyek. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, konferenciahelyszín, party. Kastély és rendezvényhelyszín Gödöllő.


Helyszín esküvő , privát party, céges rendezvény, gálavacsora. Döbbenetes gyorsasággal bezár a Dél- Pest egyik legmenőbb étterme és esküvői helyszíne, a XX. Van Dél-Pestnek egy menő étterme és esküvői helyszíne, a XX.

Nagyon ízléses, a környezetbe tökéletes beleillő szálloda és étterem a Duna. Hiányzó: garden dunapark etterem etlap dunapart étterem budapest park cafe dunakeszi duna parti kávézók pozsonyi út kávézó pozsonyi út étterem Mások ezeket keresték még Itallap – Tromos Étterem tromosetterem. Barbi és Peti vintage témájú esküvőjére érkeztünk a Rókusfalvy Fogadóba, egész pontosan a Rókusfalvy pincészet teraszára. A szálloda és környéke kiváló helyszín rendezvényeknek, esküvőknek.


These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features. Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. Mitől vagyunk mások?


Azon munkàlkodunk, hogy olyat alkossunk ami kedves, finom, felejthetetlen ès más. Mert ezt lehet szeretettel, elhivatottsággal is csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések