2017. május 16., kedd

Korróziógátló alapozó spray

Buy Now For Fast and Free Delivery From a Trusted UK Seller. Alkidgyanta bázisú rozsdagátló alapozó , amely kiváló rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkezik. Kiváló minőségű, gyorsan száradó korróziógátló alapozó.


Felvihető fém és fa felületekre is. Nedvességgel, sóval, mec- hanikai, kémiai és egyéb szélsőséges környezeti hatásokkal szemben rendkívül ellenálló.

Alkalmazása lehet ecsettel, rollerrel vagy szórópisztollyal ( mm-es dűzni). Különösen ajánlott hegesztési varratok vagy megkarcolt felületek korrózióvédelmére. Cink alapozó spray Alkalmazás: Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz speciálisan összeállított korróziógátló alapozó festék. Kül- és beltéri fém- és falfelületekre megfelelő alapozás után (ajtók, ablakok, bútorok kerítések, csövek, stb.) Különösen előnyös vasszögekkel, csavarokkal rögzített faszerkezetekre, mivel a fát és a fémet egyaránt védi.


Gátolja a víz beszivárgását az alapfelületig, lassítja fém korrózióját. Az Auto-K korróziógátló alapozó nagyon aktív rozsdavédeltem nyújt cink-foszfát alapon, amely hatékonyan védi a fémet. A krómmentes alapozó korrózióvédő pigmentekkel jól tapad és lehetővé teszi a könnyű festést.

Ideális első rétegként a festékrendszerben. A termék kiemelkedően alkalmas arra, hogy üres, csiszolt. A cink-kromát-mentes termék rendkívül korrózióálló, hegesztő alapozóként és cink és alumínium alapon is használható.


Alumínium alapú fényes korróziógátló horgany spray alapozó. Magas antioxidáns védelem a fémfelületekre. Nagyszerűen ellenáll az időjárásnak. Univerzális alapozó spray. Gyorsan száradó, korróziógátló , matt szinteti.


A túlterhelés jó felszívódása és a kiváló. A Deco Color Alapozó spray fekete 4ml egy korróziógátló alapozó , mely javítja a tapadást. Minden vízbázisú és oldószeres festékrendszerrel. Klórkaucsuk és vinil-kopolimer alapú festékek esetén a PRIMER korróziógátló alapozóra további alapozófesték (RAPID CINKKROMÁTOS-, RAPID KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ stb.) felhordása szükséges.


Korróziógátló alapozó , mely javítja a tapadást. Vizesen és szárazon is csiszolható. Kompatibilis szinte minden festékkel (akril, szintetikus, vizes bázisú).

Vásárlás: Alapozó festék árak, eladó Alapozó festékek. Használjunk több vékony réteget. Akciós Alapozó festék ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kiváló fedőképességű és használatával elkerülhető a korrózió.


Magas cink tartalmának köszönhetően a felületet elektrokémiai védelemmel látja el, amely megnöveli az élettartalmát. A Budaprimer korróziógátló alapozó egyesíti a Wash Primer tapadásjavító és a korróziógátló festékek előnyeit. Kiváló vezetőképessége révén különösen a hegesztés előtti védelemre használható.


A fémfelületeket rozsdátlanítás és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval vonjuk be. Száradás után a felületi egyenetlenségeket Trinát mestertapasszal simíthatjuk el. Csiszolás és portalanítás után Trinát mester-, vagy univerzális alapozóval vonjuk át.


Fedőfestésre a Trinát termékcsalád valamennyi átvonófestéke használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések