2017. május 17., szerda

Prokoncept ház hátrányai

Nézze meg hogyan épül fel egy energiatakarékos prokoncept ház. Legószerű könnyű és gyors építkezési rendszer a ProKoncepttel. Részletek Csak két perce van?


Prokoncept házat és nem voltam hasraesve tőle. Mi a véleményetek, tapasztalatotok a prokoncept technológiával.

Hátrányok , amiket ő mond így hogy már régóta bent lakik: 1. Igen,a házat én építettem,természetesen nem egyedül,hanem melósokkal. Azonban a nyári hónapokban a szakértők szerint a falszerkezetek akár hetven fokig is képesek felmelegedni, és amennyiben a. Azonban természetesen a családi háznak is vannak hátrányai , amelyek miatt sokak szerint nem éri meg családi házban lakni. Első, és egyben a leginkább egyértelműbb hátránya, hogy sokkal.


A rendszer előnyi között megemlíthetjük például azt, hogy aki ilyen ProKoncept Építési Rendszer által felépített családi házban él, az nagy valószínűséggel kellemes közérzetet tapasztal majd. Favázas könnyűszerkezetes házak előnyei. TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE KAPCSOLAT.

Kedves Látogatóink! Készítettünk egy új típusterv oldalt, melyet ajánlunk figyelmébe. A jelen weboldalon folyamatos a karbantartás és az árak frissítése, a legnagyobb igyekezet ellenére is előfordul, hogy valami nem aktuális, ezért keresse kollégáinkat mindig a friss árak miatt.


Pár éve még csodálkozva néztük, hogy Kínában nagy daruszerű építményekkel családi házakat nyomtattak betonból. Mára ez a korszerű családi ház építési. Lehet egy 1m2-es családi ház építésénél akár 5-millió forintot spórolni, ha műszaki tartalmat változtatunk.


De itt hatalmas különbségek lesznek a komfortban, a hőszigetelési értékekben és a minőségben is. A megrendelő költségei csökkennek: a tervezési díj helyett csupán adaptációs díjat kell fizetnie. Nem csak, mint építőanyag, de mint egy minden szempontból átgondolt alternatíva napjaink energiatudatos építkezőinek. Nem tudom most milyen méretű falazó blokkokat lehet kapni, de én a házamra 38-as porotherm mellé 10cm-es külső hungarocell szigetelést raktam. Szerintem a prokoncept nem biztosít 10cm-es külső szigetelést a falazóblokkokkal, így ha ilyet akarsz, mindenképp kellene pluszba szigeteltetni.


Ez 4x jobb a megszokott tégla szigeteléséhez képest. Gyakorlatilag passzív házak alapanyaga. ProKoncept építési rendszerből építhető nyaraló, családi ház , többszintes társasház, irodaház, orvosi rendelő, ipari létesítmény, csarnok.


A téglaházak hőszigetelését akár 4x meghaladja a ProKoncept cm-es eleme, azonos falvastagság mellett. Családi ház szinten is több könnyűszerkezetes ház épül a világon, mint amennyi téglaház. Ez számunkra azért furcsa, mert Magyarországon a szocializmusban az államilag támogatott gáz annyira olcsó volt, hogy mi az utcát fűtöttük és fittyet sem hánytunk arra, hogy a világ már évtizedek óta mekkora törekvéseket folytat az energiapazarlás visszaszorítására.

A ProKoncept házak a mai kor egyik legenergiatakarékosabb házainak az építőanyaga. A panelos, faszerkezetes ház építésének helyszínére kamionnal szállítjuk a kész elemeket, melyeket a helyszínen egy fél nap alatt daru segítségével összeszerelünk. Délutántól már a födémszerkezetet készítjük, és másnaptól a tetőszerkezetet. A könnyűszerkezetes házakban nincsenek allergén anyagok, a gipsz melyet falburkolásra használnak természetes anyag. A falakban lévő kőzetgyapot és.


Másrészt olyan módon tudunk árengedményt adni, ha a tulajdonos vállalja például azt a kellemetlenséget, hogy az átadást követően egy éven át megmutatja házát érdeklődőknek, természetesen előre egyeztetett időpontban. Egy évig bemutató ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések