2015. november 24., kedd

Sziklakerti kő göd

Minden ami térkő, minden ami a szép kerthez kell! Kavics Beton, Semmelrock térkő, térburkoló, szegélyek, Jungle Gym fa játék tornyok. Solhofeni, mészkő, sárga kő , jura kő , jura, terméskő. A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics, sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek , oltott mész, cement és egyéb építési anyagokal. Figyeljünk a sziklakerti kövek stabilitására is, a nagyobb, erősebb köveket a sziklakert alján alkalmazzuk.


Bátran fordulhat cégünkhöz sziklakerti kő megrendelése miatt is.

A kivételezéseink döntő többségét a terméskő, mészkő őrlemény vagy a gabion kő , műkő alapanyag termelése teszi ki, de sok megrendelőnk kérése alapján sziklakerti kövek termelésével is foglalkozunk! A egymáshoz közel elhelyezkedő kő és növény mértetei harmonizáljanak egymással. A kis kő elé ültetett nagy növény elnyomja, és eltakarja a követ. A pilisi kő Magyarország néhány jellegzetes kőzetfajtájának egyike, amely sokmillió évvel ezelőtt keletkezett. A kőzet feleleveníti a földtörténeti régmúlt eseményeit, s napjainkban egyre nagyobb igény van e természetes díszítőanyagra.


A dekoratív, fehér kő már a római idők óta kedvelt építő és díszítő anyag. A talaj nem mosódik ki, ha szintről szintre építitek a sziklakertet: egy sor belső és külső kő , rá a föl jól belocsolni, és így tovább. Rendelésre helyszínre szállítjuk a kért mennyiségeket.


Információért hívjon!

A gabion kő elnevezés olasz gabbione szóból származik, mely nagy kas-t jelent. Cégünk az olyan első vállalat a piacon, mely lassan éve működik a piacon és megfelelő szakemberekkel kiváló minőségű gabion kőveket termel. Létezik fonott és masszívabb, hegesztett hálóból készülő gabion kő is, mellyel vállaltunk. ZANAKERT weboldalán! Ezt a weboldalt azért hoztuk létre, hogy az áruda legfontosabb információiról (nyitvatartás, elérhetőségek, hírek, stb.) tájékoztatást tudjunk adni.


Termékkínálatunk igen széleskörű, házak, közintézmények külső-belső burkolataihoz kínálunk anyagokat, ill. Az apróbb szárazságtűrő növények mellé gondosan kiválasztott és elhelyezett sziklakerti kő esztétikus látványt nyújt. A sziklakert remek dekoráció a kisebb és nagyobb előkertekbe, díszkertekbe. Válasszon sziklakerti kő.


Az általános ajánlás szerint ha lehetséges, akkor egyféle kőtípust használjunk, így a látvány harmonikusabb, egységesebb lesz. A megszokott sziklakerti kőfélék a homokkő, a gránit, vagy a mészkő. Kis kertekbe, előkertbe, vagy nagyobb kertekbe egyaránt kialakítható a sziklakert. Sziklakert kialakítására alkalmas növények.


Apró hirdetések Vác - Dunakanyar hirdetési rendszer. Az alsó szinten előszoba, wc, spejz, amerikai konyhás nappali található, a nappaliból kivezető ajtón át is kijuthatunk a kertbe. Kis helyen elfér, benne évelő növények, törpe örökzöldek és a látvány minden évszakban szemet gyönyörködtető.


Ezen az oldalon végigvesszük a sziklakert típosoktól, a sziklakerti növényeken keresztűl egészen a sziklakert építés folyamatát. Ennek éppen az ellenkezője igaz.

Egy kisebb kő is nagyobb sziklának tűnhet akkor, ha csak egy része látszik ki a földből, ezért célszerű a szikláknak legalább a harmadát-felét besüllyeszteni. Ezzel egyben ideális környezetet teremtünk a sziklakerti növények gyökérzete számára is. Nagyméretű sziklakert esetén. Minősített kerti fajátékok, kerti dekorációk, grillek és kemencék, kerti bútorok, egyéb kőből készült termékek és EU-s játszóterek forgalmazása és kiszállítás az egész ország területére.


Göd , Verseny út 30: kertépítés Bio-Bo-Na KKT Vác, Rádi út 44.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések