2015. november 5., csütörtök

Kigurulós tojóláda készítése

Premium Loading. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Ottó Fábián? Stabil, négy férőhelyes, kigurulós.

Bővebb információ telefonon. Egy 30xcm-es, kb. A tojóládába tegyen egy réteg mészkő grittet. Szalmát és szénát is használhat, de cserélje azt rendszeresen. Lejtős tojófészket a tyúkoknak?

Megeszik a tojást, és arra gondoltam, hogy csinálok egy lejtős fészket, hogy kiguruljon alóla, mielőtt megenné. A mennyek országa hasonlít a kovászhoz, amelyet fogott az asszony, belekeverte három mérő lisztbe, s az egész megkelt tőle. Rögtön azzal kezdem, hogy menet közben rájöttem, ennek a hónap tyúkólja dolognak semmi értelme, legyen inkább az év tyúkóla.

Amit most láthattok, az tulajdonképp nem egy tyúkól, hanem egy tojóláda. Fügebor házilag Két recept a legjobbak közül. Hozzávalók: kg füge, kg cukor, l víz, dkg élesztő, dkg borkő.

Itt az látszik, ahogy a tojóláda fedelét csak fel kell emelni - hármat is csinált a párom - és belenyúlva bezsákolhatjuk az aznapi termést. Szóval most erre kell rászoktatni a tyúkocskákat, hogy könnyebb legyen az életem. Leszoktató ketrec készítése Ez talán a legjobb megoldás a problémára. A ketrec fából készüljön, és ami nagyon fontos, hogy az alja nagy lyukú dróthálóból készüljön és helyezzünk be egy ülőrudat. A ketrec lényege az, hogy a kotlós az ülőn üljön, így a levegő átáramlik a hasa alatt, nincs ami szigetelje a. A számos kialakítás közül a legegyszerűbb az almozott tojóláda , amihez elég akár egy fa vagy műanyag doboz alomanyaggal kibélelve.

A kigurulós tojófészek használatával ki lehet kerülni a tojásevést és a héjszennyeződést, de nagyobb a veszélye annak, hogy a tojás összetörik. Háztól-házig szolgáltatás. Minden fészeknél a tisztán tartás a. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Tyúkketrec, tyúkól, csirkeól fából hatszögletű kivitelben. Megbízható webáruház!

Minőségi termékek kedvező áron! Kerti bútorok, rendezvénysátrak, pavilonok. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az emberi találékonyság sosem alszik, kerestem néhány megoldást arra az esetre, ha szükségünk lenne olyan etetőre, amiben több napi élelmet is biztonságosan, szárazan tárolhatunk.

A forrásért kattintsatok a képekre. Húscsirke neveléséhez, teljes berendezés eladó. Leveléből sajnos nem derül ki, hogy a madárkái mennyi idősek.

Ugyanis ez volna döntő a fészkelés engedélyezéséhez: egyéves kor alatt semmiképp sem ajánlott, mert a tojócskának esetleg nincs még elég ereje megtojni a tojásait, és ha elakad benne, abba bele is pusztulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések