2015. november 9., hétfő

Kalodás tüzifa pécs

Különböző tüzelőanyagok, hasított és kuglizott tűzifák, fa brikett találhatóak pécsi telephelyünkön, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kínál Kalodás tüzifa : Eladásra kínálunk kalodás tűzifát 3-hónapos termelésből száraz vegyes (tölgy,kőris,bükk,gyertyán)(illetve csak kőris fát is lehet kérni, 100ft-100ft) akár a megrendelés napján szállítunk! Hálós kalodás tüzifa.


Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Emlékeztetőül az erdei köbméter átszámítása szokásosan normál köbméterrel történik. Kalodás tüzifa Kalodás tűzifa m(bruttó mkalodában) vagy m(mbruttó kalodában) összerakott, hasított tűzifa (bükk, tölgy, akác, csertölgy) raklapon csomagolva. A kalodás tüzifa azért is jó választás, mert egyszerűen meg tudjuk oldani az elhelyezését. A cser legnagyobb előnye mégis abban rejlik, hogy nagyon jól tartja a parazsat. A bükk szintén úgy viselkedik, mint a cser, hosszú száradási ideje van.


Göcsei Miklós okleveles erdőmérnök, erdőmérnöki munkák, szakirányítás, erdő vásárlás, tüzifa pécs , tűzifa kiszállítás. Baranya vezető tüzelőanyag szállítója. Tudtam, hogy valami nincs rendben, mert számlára, becsületesen megrakott ( szorosan összerakva a hasított fa ) kalodát nem lehet a hirdetésben szereplő áron.

Cégünk másik fő profilja a tűzifa kereskedelem, lakossági felhasználásra. Pécs belterületén köbmétrertől. Cser és tölgy hasított tűzifa , kalodás kivitelben. Tűzifa, brikett, kályhák, kandallók, tűzifa kedvező áron! A kényelmesebb vásárlók ma már több erdőgazdálkodónál hozzájuthatnak az ún.


Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Kamiontételben méteres kemény tüzifa eladó.


A lakosság tűzifaellátásában jelentős részt vállalunk. Aprított és darabolt kemény tűzifát szigetvári telephelyünkön árusítunk, míg kemény egységes tűzifa. Az oldal a tűzifával kapcsolatos oldalak linkjeit foglalja össze, és egyéb hasznos linkeket a témához kapcsolódva. Törekszünk arra, hogy kizárólag azokat a forgalmazókat, illetve kereskedőket tüntessük fel, melyek a pontos elérhetőségük mellett, a telephelyüket is feltüntetik. Elsö osztályú minöségi tüzifát kinálunk eladásra, lakosság számára is kistételtől-nagytételig, ahol a minöség és a menyiség garantált.


Pécsi tüzépünk fő profilja a tüzelőanyag kereskedelem, tüzelőanyag forgalmazása.

Rendeléseket egész évben felveszünk, kérje árajánlatunkat! Tüzifa , Tüzifa Forgalmazók. A tüzifa hőértékek fontosak, mert ebből tudjuk meg, hogy melyik fától mennyi meleget várhatunk. A tüzifa kalóriája leginkább a fa kora, nedvességtartalma és fajtája függvénye. Minél régebben vágtak ki egy fát, annál szárazabb, ezért is érdemes idejekorán beszerezni a téli tüzifát.


Költöztetés,fuvarozás vállalása Szegeden és csongrád megyében. Eladó olcsó tüzifa Erdélyből Magyarországon. Sőt, a kalodás tűzifa rendezése, beakolása az emberi munkaerő miatt szintén. Ehhez kínálunk kiváló minőségű hasított keményfa tűzifát. Eladó akácfa tüzifa , akác tüzifa eladó, tüzifa elado, eladó kalodás tüzifa , győr tüzifa eladó, tüzifa elado tüzifa , zifa tüzifa eladó, tüzifa szállitó akác.


A magas fűtőérték mellé kedvező ár párosul, így a vasasi szén nem. Családjának vasalunk, ahogy Ön szereti. Maximálisan alkalmazkodva az Ön időbeosztásához és igényeihez.


Minimális mennyiség kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések