2015. november 13., péntek

Asztrozófia csillagképek

Ezt őrzi az asztrozófia , és ezt őrizte egykor az asztrológia is. A Nap látszólagos föld körüli útját, az ekliptikát I. Merthogy csillagkép van, nem pedig sőt a csillagképek nagysága, és így. Megtudtuk mi a különbség az asztrozófia és az asztrológia között: Nézzük.


Még aki nem hisz ebben, annak is érdemes tanulni a csillagképek.

Feltöltötte: Esztergomi Gréta Életed megértéséhez és a megoldásaid megtalálásához, az asztrológia. Eltitkolt csillagképek. Most megtudhato hol állnak a horoszkópodban!


A ma köztudatban lévő modern asztrológiai. A Teremtő a csillagok fényével írta az égre a TUDÁSt, s ezt az időtlen bölcsességet a csillagképek , és a bolygók őrzik magukban. A asztrológia ház képviseli a fizikai szintet, a zodiákus jelek a lélek körét, a csillagképek jelölik a szellemiség körét, a megértés üzentetét hordozzák.


Asztrozófia és asztrológia együtt teljes.

Az asztrológiából körülbelül akkor tűntek el az isteni Fény. A találkozásra érdemes 5-órát rászánni. A teljes körű elemzés ára 33. Az Asztrozófia szó maga ősi csillagbölcseletet jelent. A modern asztrológia és az ősi tudás újraegyesítése.


Sok olyan rejtett dolgot megmutat, amit az asztrológia nem, illetve lehetőséget ad az élet mélyebb rétegeibe is belátni. A csillagképeket minden földrészen, minden időben ugyanúgy kötötték össze az emberek, hiszen minden lélek ismeri a belé kódolt, égi titkokat. Nagyon régi adósságom számotokra az, hogy elmeséljem, mégis mi fán terem az Asztrozófia – és miért más, mint az Asztrológia, miért is kellett különbséget tenni a kettő között, holott valójában ugyanarról szól a két rendszer. Olyan ősi tudomány ez, melynek eredetét pontosan nem ismerjük. Az emberben megjelenő kozmikus minőségeket vizsgálja, gyönyörködik az emberekben tükröződő csillagfényben.


Helyzetük azonban eltolódott, mivel a csillagképek nagysága változó, a jegyek azonban egységesen 30° kiterjedésűek. Mozgásukat az őszpont és tavaszpont eltolódásának iránya határozza meg. A Kos csillagjegy pl nem a Kos csillagképben van, hanem a Vízöntőben.


Aldebaran Al_Rischa Angyali_Szűz angyalok Antares asztrológia asztrozófia Bak Betelgeuse Bika csillagképek előrejelzés Fiastyúk Halak Hold háromszög Ikrek Jupiter Kos Kígyótartó Mars Merkúr Mérleg Nap Nap-Merkúr Neptunusz Nimród Nyilas olló-csillagok Oroszlán Plútó Pollux problémamegoldás Regulus Rák Skorpió Spica. Tudnunk kell azonban, hogy úgy, ahogyan nincs két egyforma születés, nincs két egyforma üzenet sem.

Ezt a három szót, csillagászat, asztrológia és asztrozófia , így együtt nem sok helyen olvashatjátok, pedig szerintem így teljes. Amikor a csillagvizsgálóban járok, csillagászati előadásokon veszek részt, csillagászokkal beszélgetek, úgy érzem, lenézik az asztrológiát. A csillagok üzeneteit az asztrozófia (csillagbölcselet) adja át. Azonban ezen a ponton vált el az asztrológia és az asztrozófia is egymástól,. A horoszkóp nem tartalmaz csillagképeket, ez a Zodiákusra épül.


A születés pillanatának égi térképe a horoszkóp is, amely csak a 12. Ezen üzeneteket értelmezve, az ember képes mélyebben megismerni önmagát, megérteni a Kozmosz működését és így egyre magasabb életminőségbe emelkedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések