2015. november 3., kedd

Tetol fb por

A TETOL FB oldatot felhasználás előtt alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felhasználni. A kezelést csapadéktól védett helyen, szilárd folyadékzáró aljzattal ellátott területen végezzük. A kezelés történhet ecsettel, szórással, permetezéssel és foglalkozásszerű felhasználók esetén bemerítéssel.


De idetartozik a faanyag tisztítása is ( por , kéregstb.), vagy a beépítés. Homlokzattisztító zselé makacs füst-, por -, korom- és egyéb városi szennyeződés eltávolítására tégla-, beton-, kő- és vakolat. Ennek hiányában a faanyagot áztatni kell, Tetol – FB vizes oldatú vegyszerrel.

Tetol FB oldat favédőszer Tetol FB oldat favédőszer Árlista megnyitása. Cédrus fakonzerváló alapozó és lazúr festék Diszlazúr diszperziós favédőszer, alapozó. A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat. Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik, ill. Termékismertetőinket és aktuális árlistánkat megtekintheti a WWW.


Ez a mennyiség mázolással rétegben fel-hordható. Az egyes rétegek között min. Felhordható áztatással és szórással is.

Ajánlott felhordási hőmérséklet. A nedvességtartalma ne haladja meg a -ot. View the profiles of people named Porn. A Tetol Hobby faanyagvédőszerrel kezelt felület száradás után átfesthető oldószeres vagy vizes diszperziós festékekkel.


Lazúr festékek használata esetén használjon színtelen favédőszert. Tetol FB faanyag védõ oldat Fenyõ és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelõzõ és részleges megszüntetõ védelmére szolgáló készítmény. A kezelendő faanyagnak egészségesnek (gomba- és rovarmentesnek), kéreg- és háncsmentesnek, mindenféle szennyeződéstől ( por , zsír, stb.) mentesnek kell lennie.


Hõ hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik. Transform your biggest screen into a smart video calling device with Portal TV. Find great deals on new items shipped from stores to your door.


Mint minden weboldal, a festekarus. Fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény. A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni.


A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Platinum mélyalapozóval alapozzuk. G yárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő hatású, szürke színű önterülő hatású aljzatkiegyenlítő beton. A kényelmesebb kezelhetőség kialakítása mellett a megszokott vevőbarát szolgáltatásainkat újakkal bővítjük.


Ezek közül például lehetővé válik az, hogy megbecsülésünket vevőink felé beváltható kuponok nyújtásával fejezzük ki, vagy visszatérő vevőink részére egyedi árakat alakítsunk ki.

Ha még idén szeretné tető alá tenni házát! Akkor TETOL FB oldatot használjon! Stay connected and find the Portal that’s right for you. A Perla fapác por alakú pác beltéri felhasználásra. Alkalmazás: A pácolandó fafelület legyen por - és zsírmentes, nyers fára hordjuk fel a pácot.


A g-os tasak tartalmát fél liter kb. C-os vízbe kell szórni, a teljes oldódásig kevergetni. A pác felhordható ecseteléssel, mártással vagy szórással is, de utóbbi. Alapfelület jellemzői: Az aljzat szilár megfelelő teherbírású, erős, mozgás- és zsugorodásmentes, por -, olaj- és szennyeződésmentes legyen.


Ragasztott melegburkolatok (linóleum, szőnyegpadló, parketta) bontása után a fogadó felületről minden ragasztómaradványt el kell távolítani (csiszolás). Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cement és mészkötésű, adalékanyagot tartalmazó száraz habarcs. Felhasználási terület: Az ACROPOL szárító- vízzáró és légáteresztő alapvakolat az épületek vizesedésének megszűntetésére szolgál, melynek különlegessége az alkalmazott adalékanyagban rejlik. Kültéri aljzatok esetén a felület lejtése minimum legyen. A felület legyen sík, homogén.


A falcsatlakozások mentén hajlaterősítés szükséges. To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések